puya

Cunoscutul rapper Puya nu da doi bani pe sarbatorile de import! “Ziua indragostitilor” a fost la fel ca una oarecare pentru artist, ingropat in...mucuri de tigari!

 

Puya a avut parte de o duminica la fel ca oricare alta, fara sa-i pese de agitatia specifica “Valentine's Day”. Mai mult decat atat, rapperul si-a impartasit opiniile nationaliste si fanilor de pe retelele de socializare, carora le-a sugerat sa nu mai fie atat de sensibili la sarbatorile importate, pur comerciale.

Artistul si-a facut un selfie la “post”, biroul unde compune si mixeaza, in fata PC-ului unde isi cauta surse de inspiratie, adaugand mesajul sau categoric la descriere: “Nu stiu cine e Sfantul Valentin si nu ma intereseaza...Duminica placuta tuturor” a scris Puya, care, de altfel are dreptate: in calendarul ortodox nu exista acest “sfant”!

Puya este recunoscut ca fiind un nationalist convins
Puya este recunoscut ca fiind un nationalist convins

Ce nu a luat in seama rapperul a fost modul mai putin “comercial” in care s-a prezentat fanilor. Locul sau de lucru este un dezastru, tigarile au dat pe-afara din scrumiera, paharele goale de cafea instant nu au ajuns la cosul de gunoi...ce mai, o harababura totala…

Puya nu a fost insa deloc deranjat de aceste aspecte si cu atat mai putin prietenii sai, care nici macar nu i-au luat in considerare mesajul “anti Valentine's Day”. Toata lumea era interesata de noile sale proiecte muzicale: “Puya, 90% din fani ii ai din timpul cand erai in trupa LA FAMILIA, asa ca in 2015 asteptam o colaborare cu SISU TUDOR o melodie sau chiar un album!!! like cine vrea o macar o melodie!!!” i-a scris un fan, iar restul vizitatorilor virtuali l-au aprobat imediat.


(G.N.)

Citeste despre:puya, puya ziua valentinelor, puya sfantul valentin, puya valentines day, puya rapper


Share On Facebook