Nicolae Guta

S-a lasat cu paruiala si bataie in toata regula, aseara la CANCAN TV, emisiunea difuzata de luni pana vineri, de la ora 22:00, la Acasa TV. Adrian Artene si Ilinca Vandici s-au vazut nevoiti sa opreasca showul pentru a calma spiritele in platou.

Narcisa si Dana, cele doua femei ale lui Nicolae Guta, s-au luat la bataie in platoul emisiunii Cancan TV, difuzata la Acasa Tv, de luni până joi, de la ora 22. Nicolae Guta şi Narcisa au fost invitaţi la emisiunea Cancan Tv, unde au disputat pe viata si pe moarte soarta relatiei lor. Situatia a degenerat insa, atunci cand in platou a intrat si fosta amanta a manelistului, tanara Dana, femeia care a impartit o buna perioada de timp asternuturile cu Nicolae.

Nicolae Guta
"Într-o relaţie, dacă nu e puţină ceartă, nu e ok. Ai nevoie de 'action', de acţiune. Pe nimeni nu poţi să fii sigur în dragoste. Noi, bărbaţii, trebuie să fim stimulaţi cu multă dragoste. Ca relaţia să meargă bine şi potrivirea sexuală la fel, e nevoie de multă pasiune. De ce caut în altă parte? Nu ştiţi că ce e din furat e întotdeauna mai bun", a incercat Nicolae Guta sa calmeze spiritele. Narcisa, iubita oficiala a manelistului, cu care cantaretul are si un copil, a declarat că l-a iertat pe Guţă fiindcă nu e prima oară când o înşeală. "Dacă e Guţă lângă mine, poate să fie o sută de fete că nu mă interesează. Fiul meu, Alberto, îmi dă putere, dar şi dragostea pentru Guţă. Chiar dacă aseară am fost mai vulcanică, între noi totul e în regulă. Noi ne înţelegem, suntem de aceeaşi etnie. Pe mine nu m-a supărat subiectul cu fata asta. Cel mai mult m-a durut povestea cu Ana. Dar el mai are încă 8 pe lângă Daniela. Guţa se poartă bine cu mine, găteşte, are grijă de copil.
Nicolae Guta
Treaba lui ce face înafara casei. Infidelitatea care se discută acum a fost o damă de companie. Nu a investit financiar în ea, i-a luat sutien de la 13 lei, pot să îi mai dau eu câteceva. Guţă nu este violent cu mine, decât verbal", a spus Narcisa. Dupa un schimb de replici acid, cele două femei s-au pierdut cu firea si s-au luat la bătaie in direct. Atât Narcisa, cât şi Daniela nu s-au putut controla şi şi-au dat cu microfoanele în cap, toate acestea de fata cu barbatul pe care il disputau. In acest moment, moderatorii au oprit emisia, reusind in timpul calupului de publicitate sa domoleasca spiritele din platou. Ca sa-si demonstreze calitatiile si secretele cu ajutorul carora a reusit sa il cucereasca pe Guta, Dana a participat la o sedinta foto incendiara, fotografiile "hot" fiind prezentate in cadul emisiunii. Revenita in platou, Dana a dansat din buric, imbracata in costum de cadana, ca sa vada toata tara cum l-a cucerit ea pe manelist. Si tot aseara, la CANCAN TV, Roxana Sarbu, ex Trident, a dezvăluit că s-a despărţit de tatăl copilului ei, Marcel Sârbu, după ce acesta a suspectat-o că l-a înşelat. Acesta a intrat în direct şi a negat spusele femeii, acuzând-o în schimb că ea a fost cea care a călcat strâmb cu un anume domn Darius.

Nu pierde editia din acesta seara a super show-ului CANCAN TV, care va incepe de la ora 22:00, la Acasa TV.

voyo

 

Simona Odorhean

 

 

 

Citeste despre:nicolae guta, narcisa, dana


Share On Facebook