teo

Editie incendiara, aseara, la CANCAN TV! Andra si Pepe, doi dintre cei mai iubiti artisti ai Romaniei, au fost impreuna pe canapea si au povestit detalii, in premiera, despre botezul Mariei, fetita solistului.

Andra si Pepe sunt prieteni la catarama si asteapta cu sufletul la gura urmatorul eveniment important din viata lor, respectiv botezul micutei Maria: "Pepe şi Raluca sunt foarte fericiţi. Eu abia aştept să facem botezul, aşa e normal, să ne grăbim cu asta. Nu l-am făcut până acum din cauza programului încărcat atât al meu, cât şi al lui Pepe. Acum o să vină şi sărbătorile. O să ne întâlnim cândva toţi patru şi o să stabilim totul", a spus Andra. "Urmează să îl facem după sărbători, cred că prin ianuarie, nu am stabilit încă data. Nu suntem de capul nostru.. Încă nu m-am întâlnit cu naşul, trebuie să discut şi cu Raluca. Cu Măruţă şi cu Andra m-am văzut ultima oară la nunta lui Piedone", a spus Pepe.

teo
Tot aseara, telespectatorii au putut urmari un interviu in exclusivitate, cu Teo Trandafir si fetita ei, Maia, in care cele doua au vorbit despre viata de familie: "Constantin trebuia să apară Eu cred foarte tare în miracole. Ne spunem cum ne vine, facem cum ni se arată. Nu avem reţete. Dacă avem chef de răsfăţ bine, dacă nu, nu", a dezvăluit Teo.

Madalina Secuianu a fost si ea invitata, aseara, pe canapeaua din studioul CANCAN TV, unde a impartasit spectatoruilor drama prin care trece de mai bine de doi ani. Fostul ei iubit, Danut Spoitoru, nu-i da pace, blonda temandu-se acum pentru viata ei. Astfel, de cand acesta a ieşit din închisoare, Mădălina Secuianu nu mai are linişte. Blonda se teme pentru viaţa ei şi se aşteaptă la ce e mai rău din partea celui care i-a fost iubit. Conform unei scrisori trimise de fostul coleg de celula al lui Danut Spoitoru, acesta planuia razbunarea inca din timpul detentiei.

Dana Enache

Citeste despre:pepe, andra, cancan


Share On Facebook