Ce au descoperit vameșii de pe aeroport în bagajele ginerelui lui Gigi Becali. L-au prins

Publicat: 22/04/2019 | 06:20

Mari probleme pentru ”ginerele” lui Gigi Becali! Mihai Theodor Mincu, cel care i-a cerut de curând mâna uneia dintre fiicele finanțatorului FCSB, a fost sancționat contravențional, după ce la controlul vamal i s-a descoperit marfă nedeclarată! CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, are detaliile, în exclusivitate.

Mihai Theodor Mincu i-a intrat în grații lui Gigi Becali, așa că patronul celei mai iubite echipe de fotbal din România nu are nimic împotrivă să-i dea mâna uneia dintre fetele sale. Mai mult, Mihai, supranumit ”Prințișorul Dobroeștiului”, a făcut pasul și i-a declarat iubitei intențiile,astfel că la toamnă se lasă cu mare nuntă. Până atunci, Theodor are de luptat cu justiția. Pentru că a greșit, iar acum vine scadența. Ultima lovitură pe care a primit-o a venit de la Biroul Vamal de Frontieră Otopeni. (CITEȘTE ȘI: PRIMELE IMAGINI CU NEPOTUL MULTIMILIONAR AL LUI GIGI BECALI & NOUA IUBITĂ. S-AU ÎNTÂLNIT ÎN SECRET LA 2 NOAPTEA!)

Omul de afaceri a intrat cu unele bunuri în țară, nimic nefiresc până aici, doar că… a ”uitat” să le declare. Și a fost prins la controlul vamal. Iar din motivare reiese că Mincu a știut ce face, mai mult, a încercat să inducă în eroare și instanța de judecată. 3.000 de lei este amenda contravențională pe care a primit-o și se poate considera chiar norocos.

”În fapt, prin procesul verbal de contravenție, petentul a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 3000 de lei, în baza art. 652 lit. d, art. 139 din HG 952/2013 reținându-se că în incinta Aeroportului Henri Conadă B________ pe fluxul de intrare în țară, persoana fizica M____ M____ T______ s-a înscris pe culoarul “nimic de declarat”, iar în urma controlului vamal s-au găsit bunuri nedeclarate, enumerate în adeverința de reținere nr.639/28.05.2017. (f.6-7).

Petentul cu rea-credință a încercat să inducă în eroare instanța de judecată prin furnizarea unor fotografii din partea opusă a culoarului, care să înfățișeze acea bandă roșie susținută de stâlpi și să pară că accesul pe culoarul „bunuri de declarat” era inaccesibil. Confruntând afirmațiile petentului cu înregistrarea video, instanța constată că acestea sunt total neadevărate, iar din partea din care venea petentul, accesul spre culoarul „bunuri de declarat” era perfect accesibil, iar acea bandă roșie nu făcea decât să delimiteze la celălalt capăt accesul general al culoarului „nimic de declarat” de cel cu „bunuri de declarat”. (CITEȘTE ȘI: ”BIZONUL” LUI GIGI BECALI S-A ÎMPĂCAT CU FIICA LUI REDNIC, IAR ACUM…)

Din înregistrarea video se vede foarte clar cum petentul aflându-se la intrarea pe cele doua culoare, cu bună știință alege culoarul „nimic de declarat” și imediat după este rugat de agenții de frontieră să mearga la b_____ v____, având asupra sa mai multe bagaje”, se arată în motivarea instanței.

Probleme tot la vamă, cu mărci contrafăcute

Mihai Theodor Mincu va fi judecat pentru contrafacere de mărfuri, o infracțiune care se pedepsește cu doi ani de închisoare. Pe 1 martie, la Judecătoria Buftea, ginerele lui Gigi Becali a fost dat în judecată de branduri celebre la nivel internațional, pentru contrafacere de mărfuri. El este acuzat că a pus în circulaţie produse care purtau mărci identice sau similare cu aceste mărci deja existente, aducând prejudicii titularilor mărcii înregistrate. În proces, Luxottica Gropup S.P.A., Christian Dior Couture și Chanel s-au constituit ca părți civile, în timp ce Cartier International AG, prin ZMP Property SRL, parte vătămată.

Lovitura a venit pentru Mihai Theodor Mincu în urmă cu doar câteva zile. După ce parchetul a sesizat instanța, magistrații au stabilit ca ginerele lui Gigi Becali să fie judecat în acest dosar! Probleme sunt, astfel, foarte serioase pentru iubitul uneia dintre fiicele patronului de la FCSB. (CITEȘTE ȘI: NEPOTUL MULTIMILIONAR AL LUI GIGI BECALI S-A COMBINAT CU UNA DINTRE APROPIATELE ”BRIGĂZII LUI NEGRILĂ”!)

“În baza art. 346 alin. 1 C. proc. pen. constată legalitatea administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală, precum şi legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriul nr. 4616/P/2017 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea privind pe inculpatul Mincu Mihai Theodor, trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunii de punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare, prev. de art.90 alin.1 lit.b din Legea nr.84/1998. Dispune începerea judecăţii cauzei privind pe inculpatul Mincu Mihai Theodor”, au stabilit judecătorii.

Riscă doi ani de închisoare

De precizat că, în acest caz, legea nu iartă: ”Constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă de la 50.000 lei la 150.000 lei săvârşirea, fără drept, a următoarelor fapte: contrafacerea unei mărci; punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care îl prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate”.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...