Ce este videochatul non-adult sau cum poți câștiga mulți bani fără să te dezbraci

Autor:
Publicat: 10/11/2019 | 17:54

Fără îndoială, videochatul este unul dintre cele mai controversate domenii de activitate, dar și una dintre cele mai bine plătite meserii. Studiile financiare arată că un model experimentat ajunge să câștige lejer între 50 și 100 de euro pe oră. Cu alte cuvinte, un model experimentat poate câștiga, într-o singură zi, un salariu mediu lunar din România.

Cu toate acestea, rămâne un domeniu controversat pentru că, în România, videochatul clasic, așa-numitul videochat adult, este cel mai promovat, deși o bună parte dintre vizitatorii site-urilor de profil frecventează doar videochat NON-ADULT.

Te întrebi ce este videochatul non-adult? Este vârful cel mai de sus acestei meserii, este standardul și genul de carieră la care visează orice model. Pentru că în cazul videochatului non-adult, senzualitatea înlocuiește sexualitatea și nu sexul vinde, ci personalitatea. Oamenii care apelează la astfel de servicii nu sunt interesați de sexualitate. Ei caută partenere de discuție, caută persoane cărora să li se confeseze, caută un umăr pe care să plângă sau chiar, nu de puține ori, caută o relație, dragostea cea mare la care visam toți.

Acestea sunt motivele pentru care modelele din studiourile de videochat non-adult sunt cel mai adesea persoane cu studii superioare, educate, capabile să inițieze și să conducă o discuție. Și atunci care sunt aptitudinile de care are nevoie un model de videochat non-adult?

Să cunoască limba engleză la un nivel destul de ridicat. Dacă ținem cont de faptul că principala activitate a unui model va fi să poarte conversații cu oameni din toată lumea, devine limpede de ce limba engleză este unul dintre factorii decisivi pentru a avea succes în acest domeniu.

Educația, comportamentul și caracterul sunt alți trei factori decisivi. Un model de videochat non-adult trebuie să aibă capacitatea de a identifica un subiect de discuție interesant pentru a putea purta o conversație, pe marginea lui, cu vizitatorii interesați de același subiect. Dar indiferent că va purta discuții despre evenimente de actualitate din diverse zone geografice ale lumii, că va fi invitată să joace șah sau i se vor împărtăși probleme de cuplu, un model de videochat non-adult va trebui să-și convingă vizitatorii prin politețe, caracter, limbaj și atitudine, nicidecum prin sexualitate și nuditate, cele două fiind eliminate din start.

Dacă toate cele scrise până acum te-au pus pe gânduri, nu ai de ce. Nimeni nu s-a născut învățat, iar studiourile de videchat non-adult cunosc și ele foarte bine acest lucru. Prin urmare toate modelele vor beneficia de training specializat și de mult sprijin din partea unor echipe de specialiști.

Dacă vrei să știi mai multe despre ce înseamnă un job la un studio de videochat non-adult, află totul direct de la cei care se ocupă de el. Poți să-i suni sau să le scrii pe Whatsapp, AICI. Îți vor răspunde pe loc și cu plăcere la orice întrebare.

Urmărește secțiunea eChat by Studio20 în CanCan și vom reveni cu detalii interesante din culisele acestei industrii. Pune-ne întrebări și vom încerca să le răspundem în articolele care urmează.