Ce înseamnă când visezi bani

Publicat: 30/08/2019 | 08:00
Ce înseamnă când visezi bani

Ce înseamnă când visezi bani. Semnificația unui astfel de vis – bancnote sau monede – este interpretabilă, transmit specialiştii în domeniu. De multe ori, banii pot fi un semn bun, însă, ca şi în viaţa reală, pot aduce și ceva rău.

Într-un studiu recent, se arată că subiecţii care au fost treziţi la începutul fiecărui vis, chiar dacă au dormit opt ore, au avut dificultăţi de concentrare, stări de iritabilitate, halucinaţii şi semne de psihoză după doar trei zile. Când au fost lăsaţi să doarmă fără întreruperi, perioada de somn paradoxal (REM) a fost mai lungă, iar visele, mai multe. Chiar dacă pare greu de crezut,dar atunci când dormi profund, corpul tău este într-o stare asemănătoare paraliziei.

Starea de visare produce un hormon care te ajută să dormi. Neuronii transmit un semnal măduvei spinării şi corpul devine imobil. Persoanele care şi-au pierdut vederea după naştere pot vedea diverse imagini în vise. Cele care s-au născut oarbe visează, dar în visele lor sunt implicate celelalte simţuri:

– auzul

– mirosul

– atingerea

– stările emoţionale

CITEȘTE ȘI: CE ÎNSEAMNĂ CÂND VISEZI VERIGHETĂ. CE PREVESTEŞTE VISUL ÎN CARE ÎŢI SCOŢI VERIGHETA

Ce înseamnă când visezi bani. Îți poți atinge obiectivele

În vise, banii simbolizează de obicei putere, bogăţie, prosperitate, încredere în sine, succes. Ar putea fi vorba despre oportunitate și o lume plină de posibilități. Banii pot însemna câştig material, iar în acest caz este vorba despre ceva concret, însă pot simboliza şi idei mai abstracte, precum bogăţia în spiritualitate, iubire, idealuri în viaţă, înţelepciune.

Banii în vis nu simbolizează, aşadar, doar bogăţia materială, ci pot reflecta energia, starea de sănătate, psihicul, inima, intelectul sau spiritul unei persoane. Dacă cineva poate fi “bogat” în unele calităţi, poate fi “sărac” în privinţa altora. Dacă visezi că ai câștigat bani sau ai o mare rezervă de bani în vis, e bine! Înseamnă că ai capacitatea de a-ți atinge orice obiectiv pe care ți l-ai propus în viață.

CITEȘTE ȘI: CE ÎNSEAMNĂ CÂND VISEZI EXPLOZIE? SEMNIFICAŢIILE ASCUNSE ALE UNUI EVENIMENT TRAGIC ÎN VIAŢA REALĂ!

Ce înseamnă când visezi bani mărunți

Cei care interpretează visele spun că atunci când visezi bani mărunți există două variante. Una dintre ele prevestește lacrimi, iar cealaltă se situează la polul opus, discutându-se despre fericire și belșug.

Ce înseamnă când visezi bani de argint

Atunci când visezi bani de argint este posibil că obții un câștig dintr-o afacere. Pe de altă parte, tradiția românească spune că banii de argint din vis înseamnă bârfe și vorbe rele. În cazul în care ”auzi” în vis și clinchetul banilor de argint, atunci poate fi vorba despre un semn al unei boli.

Vezi și aici: CE ÎNSEAMNĂ CÂND VISEZI BANI. SPECIALIŞTII ÎN DESCIFRAREA VISELOR CONTRAZIC SUPERSTIŢIILE ROMÂNEŞTI

Ce înseamnă când visezi bancnote. Ghinion sau pierdere

Dacă visezi bancnote – bani de hârtie – înseamnă ghinion sau faptul că este posibil să suferi o pierdere. Monedele de aur în vis, pe de altă parte, semnifică prosperitate.

Când visezi bani falși, înseamnă că nu ai deplină încredere în tine sau cineva nu te evaluează la adevărata valoare. Poate semnifica și un conflict cu cineva foarte apropiat, rudă sau prieten.

Ce înseamnă când visezi bani pierduţi

Dacă visezi că ai pierdut bani, e un semn de necaz, care îți poate afecta casa și cariera. De asemenea, când ai visat că ai pierdut sau că îți lipsesc banii, e de rău. Asta înseamnă că simți că oportunitățile pe care le ai în viață sunt ratate. De asemenea, poate însemna că te confrunți cu un obstacol peste care nu reușești să treci. Sau nu ai resursele pentru a-ți atinge un obiectiv.

Ai visat că ai pierdut bani în vis? Poate însemna – de fapt – lipsa de încredere în tine. Dacă visezi că ai transferat bani în contul cuiva, te așteaptă un obstacol în viață.

Citește și...