Ce înseamnă când visezi verighetă. Ce prevesteşte visul în care îţi scoţi verigheta

Publicat: 25/08/2017 | 13:14
Ce înseamnă când visezi verighetă. Ce prevesteşte visul în care îţi scoţi verigheta

Visele în care apar verighete se referă la comunicarea în cadrul familiei sau cu cineva apropiat, susţin specialiştii în interpretarea viselor. Ei precizează că verigheta simbolizează dragostea eternă atunci când o vedem într-un vis legat de o nuntă.

Ce înseamnă când visezi verighetă. Dacă vezi o verighetă de aur în vis înseamnă că familia ta va avea parte de bani şi bogăţie, mai spun specialiştii în interpretarea viselor.

Dacă nu eşti căsătorit/ă, dar eşti într-o relaţie şi visezi verighetă poate însemna că relaţia a atins un nou nivel. Un astfel de vis poate prezice că te vei căsători curând sau că vei afla că un prieten apropiat se căsătoreşte.

Dacă eşti căsătorit/ă şi visezi că începi să porţi verighetă denotă că problemele din viaţa de familie se vor sfârşi. Dacă eşti o persoană singură şi visezi că porţi verighetă înseamnă că vei căpăta mai multă încredere în tine şi în munca ta şi că vei deveni mai responsabil/ă şi mai de succes.

Ce înseamnă când visezi verighetă. Când visezi că îţi scoţi verigheta ar putea urma o călătorie lungă alături de o persoană, în decursul căreia vei întâlni mai mulţi oameni noi. Ar putea însemna că laşi în urmă trecutul pentru noi experienţe.

Când visezi că pierzi verigheta înseamnă că există probleme nerezolvate în mariaj, mai arată specialiştii în vise. De asemenea, dacă visezi că îţi găseşti verigheta pierdută poate însemna că îţi aminteşti de momentele frumoase din căsnicia cu probleme.

Când visezi o verighetă ruptă înseamnă că vei fi dezamăgit şi vei avea parte de momente stresante, iar dacă visezi că porţi o verighetă prea mare înseamnă că vei deveni mai important în viaţa de familie, dar că nu te poţi acomoda cu această poziţie deocamdată.

Citește și...