elevi
Elevii au dat gata o punga de seminte

Dupa lucrarea de control a unui elev, care in loc sa scrie despre muntii Apuseni, a notat cateva randuri dintr-o melodie a lui Florin Salam, CANCAN.ro prezinta alte fotografii care arata cu ce se ocupa scolarii in timpul orelor de curs.

Elevii au dat gata o punga de seminte
Elevii au dat gata o punga de seminte
Unul dintre elevi s-a “tapetat” cu bani ca Nelson Mondialu si s-a lasat fotografiat, altul s-a pozat cu o sticla de whisky asezata pe banca si inconjurat de pahare pline, iar altii cu mormanul de coji de seminte, cunoscute ca si “bomboane agricole”. Toate aceste lucruri nu s-au intamplat in vreun bar, ci intr-o sala de clasa.

Distractie pe cinste

Unul dintre tineri s-a pozat cu sticla de whisky
Unul dintre tineri s-a pozat cu sticla de whisky
Veselia scolarilor era atat de mare, incat acestia au uitat scopul pentru care venisera la scoala si s-au pus pe petrecut. Elevii au scos din ghiozdane ce adusese fiecare de acasa: alcool, pahare pentru bautura, seminte, si au dat startul unei distractii pe cinste. Judecand dupa mormanul de coji de “bomboane agricole”, tinerii au terminat repede punga de seminte si au inceput alta, ca sa mearga cu bautura din pahare.

Fan Nelson Mondialu

A incercat sa-l imite pe Nelson Mondialu
A incercat sa-l imite pe Nelson Mondialu
Vesel din cale-afara, unul dintre tineri a tinut sa-l imite pe Nelson Mondialu. Si-a “lipit” pe el mai multe bancnote de 5 si 10 lei, insa nu s-a ridicat la performanta lui Nelson, una singura fiind de 50 de euro. Dupa care si-a rugat un coleg sa-l pozeze, probabil pentru a ramane cu amintiri placate din timpul petrecut la scoala.

Sex, striptease si batai

 

Doua adolescente au facut striptease in clasa
Doua adolescente au facut striptease in clasa
In ultimii ani, in scolile din Romania au avut loc mai multe incidente, elevii filmandu-se in timp ce faceau sex, striptease sau se bateau. O fată de clasa a IX-a şi doi colegi cu un an mai mici sunt suspectaţi că ar fi făcut sex în liceu.
S-au filmat in timp ce faceau sex
S-au filmat in timp ce faceau sex
Ultimul incident de acest fel s-a petrecut la Craiova, acolo unde conducerea liceului "Henri Coanda" a declanşat o ancheta dupa ce s-a aflat ca trei elevi au facut sex la scoala. Elevii s-au si filmat, iar inregistrarile ar fi fost ulterior vandute. Scenele fierbinti s-au petrecut chiar pe terenul de sport.

Bataie in scoala
Bataie in scoala
La o alta unitate de invatamant, mai multe fete, incurajate de colegi, au inceput sa faca striptease in clasa, ele fiind incurajate cu aplauze. 
Si fetele dau cu pumnul
Si fetele dau cu pumnul
Una dintre ele a renuntat chiar si la lenjeria intima.Violenta din scoli a fost unul dintre subiectele mult discutate in ultimii ani. Au existat cazuri cand elevi au fost batuti cu cruzime de alti colegi, insa nici fetele nu au fost mai cuminti. Si acestea s-au paruit si au dat cu pumnul.

VEZI AICI CE A SCRIS UN ELEV IN LUCRAREA LA GEOGRAFIE 

 Bogdan Galca

Citeste despre:elevi, scoala, alcool, distractie, bani


Share On Facebook