narcisa suciu

Artista a recunoscut ca in acest moment isi contorizeaza numarul fanilor si abia cand va ajunge la o cifra rotunda ia in calcul un concert in Romania.

Stabilita de mai bine de cinci anii in Finlanda, Narcisa Suciu nu a vrut sa mai auda o perioada de locul din care a plecat. Impreuna cu familia ei s-a stabilit intr-o locatie de basm, in care pare sa-si traiasca viata in afara tiparelor, intr-un stil boem. Cantareata nu a pierdut niciodata contactul cu fanii ei, chiar daca a trecut vreme buna de cand nu a mai sustinut un concert in Romania.

Narcisa Suciu


Acum, dupa ce acestia i-au atras atentia asupra modului in care isi contorizeaza fanii, Narcisa a recunoscut ca are un plan secret prin care spera sa revina in tara de bastina.

Narcisa Suciu


“Mereu am colectionat oameni. Desi nu-mi place sa ma justific, am facut-o, cei care au vrut sa inteleaga, au inteles. Daca ti-as spune ca de numarul de oameni care vin aici, pe pagina asta, depinde venirea mea la concerte in Romania…”, ii raspunde cantareata unei admiratoare.

narcisa suciu


Cantareata locuieste acum alaturi de fiica ei si sot intr-o casuta rupta parca din povesti, intr-o zona verde, ocazie care a facut-o sa-si dezvolte si mai mult aptitudinile casnice.

Mai exact, gradinareste cat este ziua de lunga si spune ca, desi s-a gandit la inceput la schimbarea de clima care o va da peste cap, aceasta nu a fost nicio problema, ba chiar a spus ca este obisnuita cu temperaturile scazute, fiin crescuta in Brasov, oras de munte.

(M.A)
 

Citeste despre:narcisa suciu finalnda fani romania concert


Share On Facebook