Ce părere au bărbaţii din România despre fetele care fac videochat?

Publicat: 09/07/2019 | 20:41

În ultimii ani a început să se vorbească tot mai mult despre un subiect pe cât de controversat, pe atât de fascinant. Cu un simplu click pe internet poţi găsi cam tot ceea ce ţi-ai dori să afli despre videochat: testimoniale din partea modelelor, trucuri şi sfaturi pentru a reuşi în această industrie, review-uri despre studiouri, cifre de afaceri, mituri şi adevăruri despre domeniu.

Unul dintre aceste mituri ar spune că fetele care fac videochat întâmpină dificultăţi în găsirea unui partener, dar care este de fapt părerea bărbaţilor despre acest subiect? Am rugat trei reprezentanţi ai sexului puternic să ne răspundă sincer la două întrebări:

  • Ce părere ai despre fetele care fac videochat?
  • Ai putea avea o relaţie serioasă cu un model de videochat?

Matei,24 ani, IT-ist

 “Respectul meu faţă de o persoană ţine de felul în care se poartă cu mine şi cu cei din jur, nicidecum de meseria pe care o practică. Sunt de părere că fiecare are dreptul să facă ceea ce îşi doreşte, atâta timp cât nu mă afectează pe mine în mod direct. Nu îmi place să judec alegerile celorlalţi în necunoştinţă de cauză, ba chiar încerc să mă pun în locul lor înainte de a-mi da cu părerea.

Nu aş avea o problemă cu faptul că iubita mea face videochat, cu condiţia ca ea să fie sinceră cu mine de la început, să nu mă pună în situaţia de a afla de la terţe persoane. Încrederea şi onestitatea sunt principii de bază pentru mine într-o relaţie, aşa că nu văd de ce aş exclude varianta unei relaţii cu cineva doar pentru că “fişa postului” este diferită de a mea.”

 Radu, 40 ani, şofer

“Aş fi ipocrit dacă aş spune că admir femeile care aleg să se expună în faţa străinilor pe internet. Nu rezonează cu principiile mele de viaţă şi consider că sunt multe alte meserii mai potrivite pentru o femeie. Poate că sunt eu de modă veche, dar nu aş putea avea o relaţie cu cineva care face videochat. Oricum, eu cred că bărbatul este cel care trebuie să aducă bani în casă, iar femeia să se ocupe de gospodărie şi familie.”

 Alex, 32 ani, jurist

“Dacă m-ai fi întrebat acum 5 ani, probabil că răspunsul meu ar fi fost diferit. Nu vedeam cu ochi buni faptul că cineva lucrează în industria pentru adulţi şi asociam videochatul cu vulgaritatea şi superficialitatea. Între timp am avut ocazia să cunosc personal câteva fete foarte mişto care practică această meserie şi am înţeles că nu este deloc un job uşor. Respect tăria de caracter, ambiţia de a fi indepent şi mai ales faptul că aceste fete ştiu ce îşi doresc de la viaţă.

În ceea ce priveşte o posibilă relaţie, dacă există chimie şi avem lucruri în comun, nu aş da cu piciorul şansei de a fi fericit doar pentru că tipa lucrează la un studio videochat, şi nu e corporatistă. Singurul aspect mai delicat pentru mine ar fi faptul că ar trebui să mă obişnuiesc cu ideea că ea câştigă mult mai bine ca mine, dar asta este o chestie care ţine doar de orgoliul meu personal.”

Concluzia? Părerile bărbaţilor sunt încă împărţite în funcţie vârstă, background social şi profesional şi de cât de informaţi sunt asupra subiectului. Totuşi,putem spune că mentalitatea masculină colectivă pe această temă este pe drumul cel bun, iar videochatul nu mai este  un subiect discutat în şoaptă.

 

Citește și...