Ce romantic incurabil e Gabi Balint! A gasit el oare relatia serioasa?

Publicat: 02/12/2012 | 23:00
Ce romantic incurabil e Gabi Balint! A gasit el oare relatia serioasa?

"Termenul de iubita nu mai exista pentru mine de cand m-am despartit de ultima fata cu care am avut o relatie adevarata", spunea Balint pentru CANCAN.RO in urma cu ceva luni. Dar vremurile se mai schimba, iar "Gaboaja" se poate razgandi.

balint

Dupa relatia cu Raluca Petrica, cea care i-a daruit o fiica in urma cu doi ani, Balint nu a dus lipsa de activitate in aria sexului slab. A fost mai tot timpul vazut in compania unor femei frumoase, despre care el a spus sec ulterior ca nu se ridica la rangul de iubita.

balint

Asta nu-l impiedica pe Gavrila sa fie atent, dar mai ales romantic cu domnisoarele pe care le scoate in oras sau cu care se intalneste in linistea locuintelor lor.

balint

Zilele trecute, Balint a fost fotografiat de paparazzi CANCAN.RO pe cand trecea pragul unei florari. Antrenorul a ales un trandafir rosu, semn clar al dragostei, sau al unui inceput de relatie. Sa fii avansat relatia dintre Balint si bruneta atletica pe care a scos-o in parc in urma cu cateva saptamani, sau sa fie vorba despre o alta domnisoara care si-a facut loc in inima lui?

Alex Mazilu

Citește și...