Ce salariu are Andreea Mantea, la Puterea Dragostei. Suma impresionantă pe care o încasează prezentatoarea de la Kanal D

Publicat: 22/05/2020 | 18:51
Ce salariu are Andreea Mantea, la Puterea Dragostei. Suma impresionantă pe care o încasează prezentatoarea de la Kanal D

Andreea Mantea este una dintre cele mai sexy și apreciate vedete de la noi. De mai bine de 10 ani, bruneta lucrează la Kanal D și a prezentat diverse emisiuni, care i-au adus în conturi sume colosale. Cu toate acestea, nimeni nu a știut până acum ce salariu încasează moderatoarea, în urma emisiunii Puterea Dragostei pe care o prezintă la postul turcesc de televiziune. 

Este tânără, frumoasă și talentată, dar și o mămică de nota 10. Dar stați, că lista nu se termină aici! Andreea Mantea este și una dintre cel mai bine plătite vedete de la noi.

CITEȘTE ȘI – ANDREEA MANTEA NU SE MAI ASCUNDE! GESTUL EMOȚIONANT FĂCUT DE IUBITUL PREZENTATOAREI DE LA KANAL D

Moderatoarea se află în trustul turcesc Kanal D de mai bine de 10 ani, iar în presă au apărut informații legate de salariul pe care îl încasează lunar de la televiziunea care i-a devenit a doua casă. Astfel, Andreea Mantea ar primi, de la Puterea Dragostei, suma de 8.000 de euro pe lună, o sumă la care unii dintre români nici nu îndrăznesc să viseze. Cu banii pe care îi câștigă, vedeta are grijă fiului ei, David, să nu îi lipsească nimic.

Andreea Mantea, sacrificii de dragul carierei

Pentru suma pe care o încasează lunar, nu vă gândiți că Andreea Mantea stă degeaba, căci moderatoarea de la Puterea Dragostei muncește din greu și face numeroase sacrificii atât pentru ea, cât și pentru fiul său. Bruneta stă departe de casă în cea mai mare parte a anului, departe de familie și de tot ceea ce înseamnă România, pentru a aduce în casele telespectatorilor controversele generate de cuplurile de la Puterea Dragostei.

NU RATA – CUM ARĂTA ANDREEA MANTEA LA 14 ANI! VEDETA A VRUT SĂ LE DEA PESTE NAS HATERILOR PE INTERNET FOTO

În urmă cu ceva timp, Andreea Mantea povestea în presă că i-a fost extrem de greu să se acomodezde în Turcia, dar și să-l înscrie pe fiul său la grădinița de acolo.

Citește și...