principala

Dupa ce s-a ales cu… nimic, in urma unui rol care l-a bagat in istoria cinematografiei, Costel Baloiu a ajuns acum sa bage capul in pamant de rusine dupa ce a aflat ce face fiica lui vitrega in Italia!

Interpretul rolului principal din filmul "Pistruiatul", Costel Baloiu a intrat intr-un con de umbra dupa rolul din "Roscovanul", cariera sa artistica terminandu-se inca de atunci. Acum, barbatul duce o viata modesta, departe de lumina reflectoarelor si de abia se ajunge cu banii de la o zi la alta.

pistruiatul

S-a angajat sofer de tir ca sa poata trai de pe o zi pe alta.
Viata i-a oferit parca numai lovituri, iar dupa ce a fost parasit  de sotie si de baiat, pe care nu l-a mai vazut de 15 ani, Costel Baloiu a trecut de la agonie la… tot la agonie.

El a aflat ca fiica lui vitrega, din a doua casatorie, a plecat in Italia pentru a-si gasi ceva de munca, acolo unde a luat si numele tatalui ei natural, Sopranni.

Audiata intr-un dosar de prostitutie

Astfel, Ramona Sopranni nu a reusit sa-si faca prea mandri parintii, dup ace acestia au aflat ca ea a fost implicata intr-un scandal de prostitutie terminat cu mai multe condamnari. Inclusiv cu arestarea patronului pentru care Ramona a lucrat pentru o perioada.

Actorul a aflat ca fiica lui vitrega este cercetata intr-un dosar de prostitutie

Este vorba despre un local denumit “Diva futura”, administrat de un anume Roberto Schicchi, condamnat la 4 ani si doua luni de inchisoare pentru ca si-ar fi obligat angajatele, striptease, sa intretina relatii sexuale cu clientii localului.
Actorul a aflat ca fiica lui vitrega este cercetata intr-un dosar de prostitutie

Ramona a fost nevoita sa dea declaratii in fata anchetatorilor, insa dupa acest eveniemnt viata ei a intrat pe un fagas mai normal si a devenit chiar mama, singurul fapt ce probabil l-a bucurat pe Costel Baloiu.

Citeste si Blestemul actorilor din "Pistruiatul"! Dupa Costel Baloiu, un mare actor a fost uitat. Vezi aici despre cine este vorba!

(M.A.)
 

Citeste despre:costel baloiu actor pistruiatul, sergiu nicolaescu filme, familie actor pistruiatul


Share On Facebook