Ce sport practică acum Ana Maria, fiica lui Aurelian Preda, după ce l-a acuzat pe Nicușor Iordan că a abuzat-o sexual. “Te învață ce este viața!”

Publicat: 04/02/2020 | 21:41

Nicusor Iordan a fost acuzat, în urmă cu mai multe luni de Ana Maria, fiica regretatului Aurelian Preda, de abuz sexual, pornografie infantilă și șantaj. În prezent, faptele sunt cercetate de procurori, iar dosarul a ajuns chiar și la DIICOT.

(VEZI ȘI: FIICA REGRETATULUI AURELIAN PREDA, PRIMA DECLARAȚIE ÎN SCANDALUL SEXUAL DIN MUZICA POPULARĂ)

Între timp, Ana Maria s-a apucat de arte marțiale la un club de kempo din Capitală. Recent, fiica lui Aurelian Preda s-a pozat alături de antrenor, la sală. Lângă fotografie a scris și un mesaj.

Sportul te învață să ai caracter, te învață să joci după reguli, te învață să știi ce înseamnă să câștigi și să pierzi – te învață ce este viața”, a scris fiica lui Aurelian Preda.

(NU RATA: IMAGINI EMOȚIONANTE DE LA MORMÂNTUL CÂNTĂREȚULUI AURELIAN PREDA! CE A APĂRUT LÂNGĂ CRUCE)

“A început să-mi facă avansuri sexuale, iar eu…”

La circa două luni după moartea tatălui, numitul Iordan Nicușor Claudiu a început să-mi facă avansuri sexuale, iar eu l-am refuzat de fiecare dată. Ulterior, mi-aduc aminte că eram răcită, iar el era foarte afectuos cu mine, îmi servea ceaiuri și supe și, în această perioadă, nu știu cum s-a întâmplat, însă știu că numitul Iordan Nicușor Claudiu a reușit să întrețină cu mine un act sexual”, a povestit Anamaria Preda despre abuzurile la care ar fi fost supusă de Nicușor Iordan.

Oameni buni! Vă aduc la cunoștință că acuzațiile ce planează asupra mea în media sunt total neadevărate și le resping categoric. Nu am abuzat sexual pe nimeni, nu m-am îndepărtat de Dumnezeu și de valorile creștine, fiind cel mai probabil un plan de denigrare a mea. Voi formula o sesizare penală față de persoana sau persoanele care se fac vinovate! Doamne ajută!”, a mărturisit Nicușor Iordan pe contul său de socializare.