parintele calistrat

Valul de refugiati musulmani in Europa a atras nenumarate reactii negative, dar “Parintele de pe Facebook” a pus punctul pe “I”. Nu conteaza care iti e religia, spune parintele Calistrat, tot vei plati pentru faptele tale!

 

Parintele Calistrat de la Manastirea Vladiceni, a carui faima a trecut de mult granitele Romaniei datorita initiativei de a-si inregistra si posta predicile pe situl de scializare, a luat atitudine asupra problemelor sociale de actualitate.

Parintele Calistrat a devenit cunoscut pe retelele de socializare
Parintele Calistrat a devenit cunoscut pe retelele de socializare

“Parintele de pe facebook” a dezbatut problema imigrantilor musulmani, ale caror atacuri impotriva femeilor din Germania au ingrozit intreaga lume. Parintele Calistrat este convins ca toti raufacatorii vor fi pedepsiti, fie de Dumnezeu, fie de Allah!

Parintele Calistrat dezbate probleme de actualitate
Parintele Calistrat dezbate probleme de actualitate

"Sa nu credeti ca este un om pe fata pamantului, musulman, crestin, arab, iudeu, persan, mahomedan.. care sa nu dea socotela ca au necinstit Lumina Lumii! Nu vine Hristos sa umble dupa ei si sa spuna: "Hai, treceti la Ortodoxie!" Nu! Vine Ziua Judecatii, asa cum spun Sfintii Parinti:
"Ca vor tremura toate popoarele lumii inaintea Fiului Omului! Căci precum fulgerul iese de la răsărit şi se arată până la apus, aşa va fi şi venirea Fiului Omului. Atunci se va arăta pe cer semnul Fiului Omului (Matei 24, 30) Iar îndată după strâmtorarea acelor zile, soarele se va întuneca şi luna nu va mai da lumina ei, iar stelele vor cădea din cer şi puterile cerurilor se vor zgudui. Atunci se va arăta pe cer semnul Fiului Omului şi vor plânge toate neamurile pământului şi vor vedea pe Fiul Omului venind pe norii cerului, cu putere şi cu slavă multă…" Pai daca esti tare, si ai armata si bombe atomice.. de ce mai tremuri? "Muntii se topesc ca ceara!" Auzi tu ce putere are Dumnezeu! "Padurile ard ca fanul!" Iar pamantul de sapte ori se va innoi! "Ca paharul este in mina Domnului, cu vin neamestecat, plin de amestecatura si au abatut din aceasta in aceasta (adica vor fi incercari si incercari), insa drojdiile lui nu s-au desertat, bea-vor toti pacatosii pamantului." Deci cine n-a apucat sa-si faca o cruce, pana in ziua Infricosatoarei Judecati, cine n-a apucat sa dea o paine de pomana, sa aprinda o lumanare, sa spuna un "Doamne Iarta-ma!", sa spuna "Doamne Miluieste-ma!", "Doame ajuta-ma.. ma caiesc si imi pare rau de tot ce am gresit..." daca nu le va face pe acestea, nu vor avea parte de Lumnia Lumii! Pentru ca Hristos le va spune: "Nu va cunosc pe voi!"

(Gabriel Niculescu)

Citeste despre:parintele calistrat, parintele calistrat musulmani, parintele calistratr refugiati, parintele calistrat violuri refugiati, parintele de pe facebook


Share On Facebook