Cea mai batrana mama din Romania isi simte sfarsitul aproape! Gestul ei te va cutremura: “Mi-am cumparat deja sicriul si…”

Publicat: 03/09/2015 | 00:13
Cea mai batrana mama din Romania isi simte sfarsitul aproape! Gestul ei te va cutremura: “Mi-am cumparat deja sicriul si…”

Ajunsa la varsta de 77 de ani, Adriana Iliescu constientizeaza ca sfarsitul ii este din ce in ce mai aproape. Tocmai de aceea, ea s-a pregatit asa cum trebuie, dorind ca fiica ei sa nu treaca prin momente si mai dificile.

In 2005, pe cand avea 67 de ani, Adriana Iliescu a ramas insarcinata prin inseminare artificiala, iar mai apoi a adus pe lume o fetita perfect sanatoasa, Eliza. Sarcina profesoarei a starnit o adevarata revolta in randul oamenilor de rand, carora li s-a parut ca este ingrizitor ca un copil sa fie crescut de o femeie care i-ar putea fi strabunica.

 

adriana iliescu

 

Au trecut zece ani de atunci, iar Adriana Iliescu si-a crescut singura fetita, care astazi este o domnisoara eleganta, cu note extrem de mari la invatatura. Insa, pentru ca se apropie cu pasi repezi de varsta de 80 de ani, dar si pentru ca este constienta ca nu va trai o vesnicie, Adriana Iliescu vrea ca totul sa fie in ordine atunci cand ea nu va mai fi, cu atat mai mult cu cat nu vrea ca fiica ei sa treaca prin momente dificile.

 


Are totul pregatit pentru marele final!

 

Adriana Iliescu fiica

 

Astfel, cea mai batrana mama din Romania si-a cumparat de cativa ani buni un loc de veci, dar si toate cele necesare pentru inmormantare, printre care si un sicriu.

 

Adriana Iliescu

 

De altflel, fostul profesor universitar a marturisit ca a pregatit-o deja pe Eliza pentru momentul in care ea nu va mai fi, explicandu-i cu exactitate micutei ce are de facut: „Este un subiect intim, nu vreau sa discut cu nimeni despre asta. Chiar daca am facut acest lucru, nu este nimic anormal”, a declarat Adriana Iliescu, pentru CANCAN. Saptamana trecuta, cea mai batrana mama din Romania a declarat ca fiica ei se poate ingriji singura si ca stie deja sa calce, sa isi faca de mancare, ori sa faca ordine in casa.

 

CITESTE SI:

SITUATIE CRITICA pentru Adriana Iliescu! Cea mai batrana mama din Romania face declaratii socante: „Mai bine MOR!

 

 

A facut scandal intr-un magazin!

 

Adriana Iliescu fiica

 

De curand, o doamna i-a intins Adrianei Iliescu zece lei, cerandu-i sa cumpere ceva pentru fetita. Profesoara s-a simtit extrem de jignita, si a certat-o pe femeie, spunandu-i ca ea nu este cersetoare si nu primeste pomana de la nimeni. Femeia darnica a bagat banii in geanta, si-a cerut iertare si si-a vazut de drum.

 

Claudia Balan

Citește și...