Cea mai bine plătită prostituată câștigă LEGAL 1 milion de dolari pentru sex. Confesiunile unei dame de bordel

Autor: Gabriel Niculescu
Publicat: 12/03/2018 | 22:06

Alice Little lucrează în Moonlite Bunny Ranch din Nevada, SUA, un bordel legal. Vinde sex, dar susține că munca ei este ”degradantă, grea, dar e cea mai bună decizie luată în viață”. Alicea a povestit ce se întâmplă în spatele ușilor închise, spunând că a căștigat sume fabuloase. Are și cheltuieli pe măsură, respectiv peste 2.000 de dolari pe prezervative și lubrifiant. Mai mult, își petrece zilnic ore în saloanele de înfrumusețare și la sală! Tariful ei este de aproximativ 1000 de dolari pe o întîlnire!

Alice lucrează în bordelul din Nevada de mai bine de doi ani. ”Jobul meu este cel al unui psiholog, consilier marital și expert în sex, toate într-unul”, spune Alice. În rutina ei zilnică, 20 de doamne extrem de sexy stau umăr la umăr și așteaptă să fie alese de client li asta între 12 și 14 ore pe zi, cinci zile pe săptămână.

Ea spune că sunt mai multe tipuri de clienți care i-au călcat pragul. ”Am făcut sex cu bărbați, cupluri, femei singure, divorțați, virgini, perverși și văduve”.

Alice vinde intimitate, nu doar sex

Alice s-a născut în Dublin Irlanda și s-a mutat la cinci ani în America. Ea consideră jobul ei foarte bine plătit și spune că nu este vorba de sex, ca un simplu act. ”Se pornește de la premisa că totul e despre sex, dar asta e departe de adevăr. Sexul este asumat, este deja convenit. Ceea ce vând cu adevărat este intimitatea”.

Alice, care are 20 de ani, susține că plătește la rândul ei extrem de bine pentru luxul pe care îl dorește, ratele sau prestatorii de servicii. Ea se trezește în fiecare dimineață la ora 7 și face gimnastică o oră înainte să se machieze. Alice are propriul său apartament în bordel, unde există o adevărată armată de barmani, casieri ori majordomi. Ea a spus că i-a plăcut să se autoeduce în privința sexualității, psihologiei și sociologiei cu ajutorul cărților, video-urilor și lecturii.

Bordelele sunt legale și sigure în statul Nevada din SUA, dar vrea legalizarea prostituției și în Nevada.

Citește și...