Cea mai importantă persoană din PRO TV și-a anunțat demisia! Ea era ”fabrica de bani” a postului!

Publicat: 21/03/2019 | 10:03

Principala televiziune din România a primit o lovitură năucitoare din interior. Cea mai importantă persoană din PROTV și-a anunțat demisia. Din postura de director de vânzări, Zoe Vasilescu era ”fabrica de bani” a postului! CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă detalii exclusive.

PROTV-ul s-ar afla în picaj după ce audiențele au înregistrat tendințe descrescătoare, iar cea mai importantă persoană din stația TV și-a anunțat demisia. Zoe Vasilescu, directorul de vânzări al postului, părăsește televiziunea pentru care a lucrat de la început, mai exact din 1 decembrie 1995.

(VEZI AICI: DAN NEGRU NEGOCIAZĂ ”TRANSFERUL” REVELIONULUI DE LA ANTENĂ LA PRIMA TV)

Zoe Vasilescu, “motorul” postului TV!

Zoe Vasilescu este persoana care, spre exemplu, în 2018, a adus, din publicitate, în jur de 150 de milioane de dolari, din totalul veniturilor de peste 200 de milioane ale postului. În plus, este unul dintre cei mai influenți ”jucători” de pe piața vânzării de reclame. Lovitura este cruntă, din toate punctele de vedere, pentru PROTV, conform informațiilor obținute de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

Nimeni nu anticipa o astfel de despărțire. De-a lungul timpului, Zoe Vasilescu a fost “motorul” postului din “Pache Protopopescu”, grație sumelor fabuloase pe care le negocia și, ulterior, aducea în conturi. PROTV ar urma să rămână fără un director de vânzări cu vastă experiență, cu relații la cel mai înalt nivel, care cu greu va putea fi înlocuit.

PROTV, picaj dramatic față de Antena 1

Practic, după despărțirea de Adrian Sârbu, PROTV a supraviețuit o bună perioadă din inerție, dar în ultimul an cifrele audiențelor s-au prăbușit și, colac peste pupăză, și încasările din publicitate, care sunt direct proporționale cu audiențele. În concluzie, viitorul nu ar suna deloc bine pentru postul TV.

(CITEȘTE ȘI: PLECARE URIAȘĂ DE LA PRO TV! ȘI-A DAT DEMISIA ȘI A SEMNAT CU ANTENA GROUP)

În aceste condiții, PROTV a mai pierdut din cota de piață în favoarea Antenei 1, care a crescut fulgerător, profitând, ce-i drept, și de slăbiciunile competitorilor.

Costi Mocanu, un alt “greu”, și-a dat demisia!

Pe 12 martie, postul din Pache Protopopescu a mai primit o lovitură. După peste 25 de ani în PROTV, Costi Mocanu a decis să părăsească televiziunea. De la 1 aprilie 2019, acesta nu va mai lucra acolo unde s-a consacrat ca reporter sportiv, comentator de meciuri, șef al Departamentului Sport și, în ultimii ani ai lui Adrian Sârbu în CME, șef al canalului PROTV.

(NU RATA: ANDREEA ȘI-A DAT DEMISIA DE LA PRO TV DUPĂ ATÂTA VREME! A PLECAT LA DIGI)

Destinația nu este încă stabilită, dar, în ultimii ani, el a fost în discuții cu mai multe televiziuni. În 1995, Costi Mocanu a fost numit redactor-șef al Departamentului Sport de la Pro TV, comentator sportiv și prezentator. Un an mai târziu a preluat funcția de director al acestui departament.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...