Cea mai nouă și bogată partidă din România a plecat cu un avion privat să-și facă viața la Saint Tropez

Publicat: 08/08/2020 | 19:21
Nici miliardara rănită și umilită nu se lasă! Cea mai nouă și bogată partidă din România a plecat cu un avion privat să-și facă viața la Saint Tropez. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imagini și detalii savuroase.
D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor amănunte și imagini senzaționale legate de ”aventurile” celebrei prim-balerine de la luxosul bar de noapte Melody de acum 35 ani, care a fost părăsită de Sorin “Mațe” pentru o anonimă manechină din Urlați, recunoscută pentru miile de bărbați care i-au trecut prin pat la o vârstă surprinzător de fragedă. (CITEȘTE ȘI: ANNA MANECHINA DĂ CĂRȚILE PE FAȚĂ! NU EA L-A DIVORȚAT PE MILIARDAR, CI… „O ALTĂ DOMNIȘOARĂ DIN MEDIUL MONDEN E IMPLICATĂ ÎN PRODUCEREA UNEI RUPTURI ÎN FAMILIA DOMNULUI” + CUM SE APĂRĂ PENTRU AVENTURA DIN MYKONOS: ”EU AM CUNOSCUT SUBIECTUL DE 3-4 SĂPTĂMÂNI”)

Cine este Marilena Simona Crețeanu

Sorin Crețeanu zis Sorin „Mațe” (deoarece a făcut mulți ani afaceri cu mațe) s-a despărțit de soția lui cu care a clădit împreună un conglomerat de firme – Comnord și Procema – cu afaceri de zeci de milioane de euro.  Soția, Marilena Simona Crețeanu, este o fostă superbitate din anii ‘80 care a încântat privirile bărbaților bogați, în vremea aceea, pe scena barului de noapte Melody de pe bulevardul Magheru din Capitală. Melody, cel mai în vogă bar de noapte din perioada comunistă, se afla sub înaltul directorat al distinsului și apreciatului Viorel Păunescu, o legendă vie a României. (NU RATA: ANNA ROMAN, VACANȚĂ DE VIS CU MILIARDARUL DIVORȚAT AL BUNESEI)
Soția a aflat că ”Mațe” a intrat în criza vârstei de aproape 60 de ani, având o relație cu o fosta manechină din Urlați. Văzând că nu se mai poate face nimic, Marilena Simona Crețeanu a plecat în forță la Saint Tropez, zilele trecute, pentru a-și face viața frumoasă.
Marilena Crețeanu este o fostă superbitate din anii ‘80 care a încântat privirile bărbaților bogați pe scena barului de noapte Melody

Și-a luat zborul cu un privat jet spre Coasta de Azur!

Țiplată, cu bijuterii de milioane, într-un superb avion privat, Marilena Crețeanu a vrut să-și arate indiferența (sic) față de actele grave ale soțului ”Mațe”, postând o pleiadă de imagini pe Instagram. (NU RATA: ”BUNESA” L-A “RECUPERAT” PE MILIARDARUL ANNEI ROMAN)
Marilena Crețeanu, fosta soție a lui Sorin „Mațe”, și-a luat zborul spre sudul Franței
Din informațiile pe care le deținem – vom reveni cu amănunte senzaționale – doamna Marilena a scris istorie nocturnă pe Coasta de Azur. Nici nu e de mirare, căci, în ciuda vârstei, fosta soție a lui Mațe arată demențial. Trebuie să recunoaștem că, deși vârsta nu ține cu doamna Marilena, a reușit să se mențină la cote înalte din punct de vedere estetic. Poate în orice moment să concureze și chiar să o surclaseze pe fosta manechină din Urlați.
Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.