nick radoi

Romanul care a facut milioane de dolari in America dupa ce a muncit zi si noapte timp de cateva decenii, a fost nevoit, la un moment dat, sa imparta toata agoniseala. Nick Radoi si sotia sa au divortat dupa 29 de ani de casatorie.

Banii pe care i-a adunat de-a lungul anilor nu l-au ajutat pe Nick Radoi sa aiba chiar totul. La trei ani dupa ce au sarbatorit cu mare fast nunta de argint, drumurile sotilor Radoi s-au separat. 

nick radoi
Divortul a fost lung si costisitor, exact ca in filmele americane. Cami a ramas cu o mare parte din avere si duce acum o viata fara griji. “S-a intamplat pur si simplu sa ne racim, sa ne distantam incet incet…Eu lipseam foarte mult de acasa, ea era mereu la biserica, fiind o femeie foarte credincioasa. Cand eram acasa, nu mergea cu mine nicaieri, nu ieseam la restaurant, era o fire mai izolata”, ne-a povestit Nick. 
nick radoi
  Cei trei copii ai cuplului erau deja mari la divort, asa ca nu s-a pus problema custodiei. Nick Radoi povesteste ca fiicele sale au fiecare casa lor si nu le lipseste nimic. Sotia sa a primit in urma separarii cateva milioane de dolari si patru case. Cei doi au ramas insa prieteni. “Eu mi-am iubit familia si inca o iubesc. Pentru mine, copiii sunt totul. Nu am ce sa ii reprosez fostei mele sotii apropo de educatia fetelor, care e de nota zece. Drumurile noastre – ea cu credinta, eu cu afacerile si cu tentatiile – erau insa diferite, nu zic ca al meu era corect, dar s-a ajuns la despartire. Divortul a durat doi ani, au trecut deja alti doi ani de atunci”, mai spune Nick pentru cancan.ro.

Nunta de argint cu 600 de invitati

Cand sotii Radoi au implinit 25 de casatorie, au facut o petrecere de pomina. 

nick radoi
Nu au lipsit nici parintii lui Nick, cei datorita carora a ajuns in America tocmai din Caransebes. “Am avut 600 de invitati la aniversarea noastra. Foarte multi de-abia atunci au aflat cine era barbatul lui Cami, pentru ca eu eram plecat tot timpul si ei o vedeau doar singura. Chiar am luat microfonul si am zis ca acum toata lumea sa stie cine este barbatul lui Cami! Ca peste trei ani sa divortam..Eu sper ca ne vom respecta in continuare si ne vom aprecia ca si cei mai buni prieteni”, spune Nick.

Isi cauta nevasta romanca
Ramas singur si liber, milionarul si-a vazut de afaceri dar nu a neglijat nici viata sociala. 

nick radoi
Petrecerile, fetele frumoase si distractia ocupa un loc important acum in viata lui. Nu este insa foarte fericit si marea lui dorinta, la cei 50 de ani pe care ii are, este sa isi gaseasca o femeie care sa indeplineasca doua conditii obligatorii: sa fie romanca si sa il aprecieze pentru el si nu pentru banii lui. 
nick radoi
  “Vreau sa imi fac alta familie si sa fiu fericit din nou!”, spera Nick Radoi.

Gina Artenie
 

Citeste despre:nick radoi


Share On Facebook