Cel mai nou cuplu din showbiz! Ispita Bianca Pop şi Jador: „Când ne întâlnim, îi fac 2-3 copii”

Autor:
Publicat: 14/07/2020 | 14:49

Bianca Pop și-a surprins fanii. Ispita de la „Insula iubirii” a făcut un anunț șocant pe contul personal de Instagram. Se pare că bruneta a pus ochii pe Jador și este pregătită să îi facă chiar și doi, trei copii. Să fie vorba oare de un nou cuplul în showbiz-ul românesc?

Bianca Pop este recunoscută în mediul online pentru declarațiile surprinzătoare pe care le-a făcut de-a lungul timpului. Deși surprinde de multe ori, ispita își asumă de fiecare dată lucrurile pe care le spune și nu se lasă intimidată de gurile rele.

Recent, Bianca a făcut o nouă dezvăluirea și și-a exprimat public admirația față de carismaticul Jador. Mai mult, după ce a enumerat toate calitățile artistului, bruneta a plusat și a făcut trimitere la o legătură amoroasă. (CITEȘTE ȘI: BIANCA POP A DEZVĂLUIT ADEVĂRUL DIN SPATELE POVEȘTII CELOR 1.000 € CASH DIN POȘETĂ! FOSTA ISPITĂ DE LA INSULA IUBIRII A FOST DESFIINȚATĂ DE BOTE: “AI UITAT CÂND…”)

„Deci jos pălăria pentru Jador! Talent, numărul unu! Jador, caracter, băiat cuminte finuț. Am vorbit să ne întâlnim, dar și când ne întâlnim i-am zis că îi fac doi, trei copii”, a declarat Bianca.

Un nou cuplu în showbiz?

După declarațiile Biancăi, fanii așteaptă și reacția lui Jador. Toată lumea este curioasă dacă artistul simte același lucru și dacă se poate vorbi despre un nou cuplul în showbiz. Video-ul postat de Bianca a stârnit, ca de obicei, reacții numeroase și împărțite. (VEZI ȘI: JADOR A DAT LOVITURA! CUM SUNĂ MELODIA PE CARE MANELISTUL A LANSAT-O ALĂTURI DE COSTI IONIȚĂ)

Dacă mulți susțin că cei doi ar putea forma un cuplul pe cinste, au existat și voci care au dezaprobat total această idee, subliniind faptul că Jador merită mult mai mult, o tânără care se fie la fel de „inocentă” ca și el și la fel de carismatică. Rămâne de văzut dacă între cei doi o să se întâmple mai mult de atât sau nu.