Cele mai ciudate costume de baie! Ai nevoie de mult curaj să ieşi aşa pe plajă

Publicat: 26/05/2018 | 16:38

Din dorința de a scăpa de urmele inestetice ale costumului de baie care rămân pe corp după bronz, nu doar unele femei, ci și bărbați, au apelat la diverse tertipuri. Pentru că s-a dat startul sezonului estival, vă propunem o galerie foto cu cele mai amuzante şi bizare costume de baie.

Perioada concediilor este tot mai aproape, mai ales că vara deja și-a intrat serios în drepturi. Pentru că doamnele vor să obțină un bronz perfect, mersul la plaja se numără printre activitățile de sezon, motiv pentru care alegerea costumului de baie este o treaba foarte serioasă.

Alegerea costumului de baie reprezintă o provocare pentru fiecare femeie care își dorește să facă furori atunci când merge la plajă. Pe lângă culoare, croiala acestuia este foarte importantă, mai ales că aceasta trebuie să fie construit astfel încât să ascundă micile imprefecțiuni.

Modelele sunt extrem de variante, motiv pentru care alegerea este, de cele mai multe ori, una foarte grea. Pe lângă costumele clasice, există și câteva variante pentru persoanele îndrăznețe.

 

Citește și...