revelion

Cum Anul Nou se apropie cu pasi repezi, iti propunem cateva exemple de mesaje si sms-uri clasice, religioase sau amuzante.

1. Din gama fulgilor ce cad si din a lor sclipire, eu va doresc tot ce-i mai drag, multi ani si fericire! La multi ani!
 

2. Aho, Aho, e Anul nou, si gaina-i fara ou, si cucosul fara gusa, da-mi si mie un leu matusa!
 

3. Anul nou o bucurie viata toata sa va fie! Bani, maşina, fericire, sanatate si iubire. Nu-i de-ajuns sa le doresti, tipa, lupta, da din coate, asa le obtii pe toate!
 

4. Tata bun, mama iubita, azi e ziua potrivita sa va spun ce va doresc, sa v-arat cat va iubesc. Va doresc intai de toate, un an nou cu sanatate, voie buna, trai usor, bucurie si mult spor. La multi ani!
 

5. Traieste un adevarat pastel de iarna, cu valuri de ninsoare. Asculta-ti vocea sufletului, alunga frigul din el, fii deasupra linistei creata de dansul fulgilor de nea. Sarbatori fericite si un An Nou de poveste!
 

6. Mai romane fratioare, hai sa facem o urare: pune criza la borcan, o-nvelesti cu celofan si o dai peste ocean. La multi ani!
 

7. Fie ca toate visele pe care le fauriti in aceste zile magice sa se implinesca si drumul strabatut pentru realizarea lor sa va aduca bucurie in inimi, iar in case fericire si belsug. La multi ani!
 

8. Noul an se asterne inaintea noastra ca un volum nescris cu 365 de pagini goale. Va uram sa le scrieti numai cu lucruri bune, impliniri si fericire pentru ca la sfarsitul volumului sa-l cititi cu bucurie!
 

9. Cand ultimele file cad din mii de calendare, se-aprind stelute-n crengi de brad ca semne de urare. Cand toti ureaza celor dragi cuvinte de marire, venim si noi sa va uram: La multi ani, mult noroc si multa, multa fericire!
 

10. Aho, aho, prieten bun, care stai pe site acum, ia opreste-te din scris si asculta ce-am de zis. N-am venit sa te stresez, am intrat sa iti urez: La multi ani si fericire, casa plina de iubire, punga plina de multi bani, sa traiesti si la mulţi ani!
 

11. La multi ani cu veselie, sanatate pe vecie, casa plina de bucate, dragoste pe saturate, bani la greu, noroc cu carul, ce doriti si sus paharul!
 

12. La multi ani cu sanatate, Domnul sa va dea de toate, poate un strop de fericire, poate unul de iubire, poate unul de noroc, poate toate la un loc!
13. Noul An sa te gaseasca cu ganduri bune, prieteni dragi si sa iti rezerve cele mai inalte realizari.
 

14. Nou este anul care vine, noi sunt visele noastre, noi sunt dorintele nostre, noi sunt spiritele noastre, dar calduroasele mele urari sunt pentru totdeauna! Un An Nou cum ai visat!
 

15. In anul care vine, daca te simti singura, voi fi umbra ta, daca ai nevoie de o imbratisare, te voi primi in bratele mele, daca vrei sa fii fericita, o sa fiu zambetul tau, daca ai nevoie de bani, asteapta-ti salariul!
 

Citeste despre:mesaje, anul nou, sms, amuzante, clasice


Share On Facebook