vila

Nu-s la Mediterana ori la Oceanul Atlanic, insa putini sunt cei care ar spune ca nu se simt bine intr-un astfel de mic “paradis”. Vorbim despre spectaculoasele vile scoase la vanzare, vara asta, in Constanta.

Reporterii CANCAN.ro au analizat oferta de pe site-urile imobiliare.ro si proprietatiperfecte.ro si va arata care sunt cele mai scumpe si frumoase vile pe care proprietarii incearca sa le vanda in aceasta perioada.

Pe primul loc in top e o vila evaluata la 1,55 mlioane de euro. Are o suprafata utila de 795 mp, 10 camere, 4 balcoane, 5 bai, pivnite, crama, dressinguri.

vila 1
 A fost ridicata in 2010, langa Portul Tomis si Hotelul Militar. “Vila are sase fatade din care trei orientate spre mare”, isi lauda vanzatorul marfa. Pana la plaja sunt aproximativ 70 m, iar fiecare incapere are vedere la mare.

1,49 milioane de euro costa si aceasta vila, cu o suprafata utila de 475 mp. Are tot 10 camere si se afla in zona Peninsula si a mallului Tomis.

vila 2
Vila are 3 terase si 4 balcoane, este situata in apropiere de Bd. Mamaia, foarte aproape de centrul orasului Constanta si la circa 70 m pana la mare. Are vedere la mare din toate incaperile si e compusa din demisol, parter, etaj, mansarda, trei terase si patru balcoane”, explica agentul imobiliar.

Cea de-a treia vila costa 1,1 milioane euro si, la fel ca celelalte, are ca punct forte locatia: “Vila este localizata excelent, aproape de malul Marii Negre.

vila 3
Proprietatea are toate dotarile si confortul unui hotel de 5 stele, plina de intimitate, spatiu si luminozitate, completate de o constructie executata atent cu materiale de foarte buna calitate”. Are o suprafata utila de peste 1.000 de metri patrati, 19 camere si e langa plaja Azur si lacul Techirghiol.

La acelasi pret a fost scoasa la vanzare si o vila construita in 2008, din zona Stadion.

vila 4
Casa are 10 camere si o curte de 1.000 mp.

Cu siguranta una dintre cele ma interesante proprietati este aceasta casa evaluata la 820.000 euro, situata ultracentral, pe bulevardul Mamaia.

vila 5
Construita in stil renascentist, casa are 620 mp utili, 8 camere, 6 grupuri sanitare, piscina interioara, sauna, sala de forta, crama, parcare interioara, 3 locuri, cate 3 dormitoare matrimoniale pe etajele 1 si 2, 3, incalzire in pardoseala, scara interioara placata in marmura, seminee in living si birou si mobilier stil brancovenesc.


O priveliste absolut senzationala are si aceasta vila, din zona Consilieri, cu o suprafata utila de 250 mp.

vila 6
Ridicata in 2007, casa a fost scoasa de cateva luni la vanzare, la pretul de 590.000 de euro. “Are urmatoarele dotari : termopan, gresie, faianta, instalatii sanitare si electrice noi, copertina externa pe telecomanda, barbeque.

Parterul este compus dintr-un living spatios, bucatarie utilata lux, grup sanitar. Etajul 1 are 3 dormitoare matrimoniale mobilate modern, 2 grupuri sanitare si un balcon de 12 mp. Etajul 2 este compus dintr-o camera spatioasa si o terasa de 40 mp. Se vinde complet mobilata la pretul de 640.000 euro”, o prezinta agentul imobiliar
Sursa foto: proprietatiperfecte.ro, imobiliare.ro
C.D.

Citeste despre:vila, mamaia, constanta


Share On Facebook