Celebra Geanina e însărcinată! Toți românii o știu de la TV

Publicat: 17/09/2019 | 15:23

Celebra Geanina trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei! Vedeta, pe care toți românii o știu de la TV, este însărcinată cu primul său copil, iar vestea a bucurat-o enorm. Fericit este și partenerul ei de viață, care își dorea de multă vreme un moștenitor.

Citește și: Diana de la Insula Iubirii a făcut marele anunț: “N-am o preferință… Dacă vei fi băiat, vreau să semeni cu tatăl tău…”

Geanina Obreja de la “Insula Iubirii” este însărcinată

Geanina Obreja, fostă concurentă de la “Insula Iubirii”, este însărcinată pentru prima dată. Zvonul acesta exista de câteva zile bune, însă, în urmă cu câteva ore, o ispită a show-ului filmat în Thailanda a dezvăluit secretul tinerei în cadrul unui interviu oferit la “Xtra Night Show”. După încheierea filmărilor celui de-al cincilea sezon de la “Insula Iubirii”, Geanina și Costas au decis să mai acorde o șansă poveștii lor de dragoste.

“Casă de piatră! O să le vină și bebelușul. Au un bebeluș pe drum. Este gravidă Geanina. Este cu el copilul, pentru că au rămas împreună”, a declarat ispita Dana în cadrul emisiunii “XNS”.

Vă reamintim că fostul concurent de la “Insula Iubirii”, Costas, a format un cuplu cu ispita Nicoleta, iar Geanina Obreja a avut o relație cu Andy.

Geanina Obreja, transformare radicală după participarea la “Insula Iubirii”

În vârstă de 22 de ani, Geanina Obreja și-a schimbat complet look-ul după ce s-a întors de pe platourile de filmare pentru emisiunea “Insula Iubirii”. Ea a renunțat la părul scurt și blond, și-a pus extensii și s-a vopsit brunetă. Mai mult, a devenit o împătimită a operațiilor estetice: și-a mărit buzele și și-a pus silicoane.