Chelsea pregătește 120 milioane lire sterline pentru transferul lui Jadon Sancho!

Autor:
Publicat: 24/12/2019 | 12:26
Chelsea pregătește 120 milioane lire sterline pentru transferul lui Jadon Sancho!

Conform surselor cotidienelor britanice, Chelsea lucrează la un transfer incredibil. Readucerea lui Jadon Sancho în Premier League, pentru o sumă record.

Accesează pariuri1x2.ro, cel mai bun site de analiză sportivă și pronosticuri din România!

Frank Lampard este unul dintre idolii lui Sancho, iar actualul manager al lui Chelsea își dorește un înlocuitor pentru Eden Hazard, plecat la Real Madrid în vara trecută. Atacantul englez a înscris deja 22 de goluri în Bundesliga pentru Borussia Dortmund, în cele 3 sezoane de când a plecat de la Manchester City. Lui Chelsea tocmai i-a fost ridicată interdicția pentru transferuri, având acum un buget serios pentru a-și îmbunătăți lotul de jucători. Prețul cerut de Dortmund, 120 milioane lire sterline, a speriat concurența, iar Liverpool și Manchester United s-au retras din cursa pentru „șeptarul” nemților. Chiar dacă are doar 19 ani, „The Sun” anunță că Lampard e sigur de capacitatea lui Sancho de a-l înlocui pe Hazard în linia de 3 din atacul lui Chelsea. Englezul este o parte integrantă din jocul lui Dortmund și în acest sezon, reușind deja 12 goluri în 23 de meciuri din toate competițiile.

Gerson este dorit de Mourinho la Tottenham

Rămânând în Premier League, presă anunță interesul lui Tottenham pentru Gerson, mijlocașul brazilian al lui Flamengo. Gerson, 22 ani, a fost titular în finala Campionatului Mondial al Cluburilor, disputată în compania lui Liverpool. Brazilianul a evoluat 3 sezoane în Serie A pentru AȘ Roma și Fiorentina, iar transferul la Flamengo pentru 12 milioane de euro în iulie 2019 este un record pentru un club din Brazilia. Gerson a bifat 64 de apariții în Serie A, însă cifrele sale nu sunt prea bune, doar 5 goluri, iar pentru Flamengo a înscris de 2 ori. Totuși, Jose Mourinho ar fi impresionat de capacitatea sa de efort și l-ar dori pentru a avea mai multe opțiuni la mijlocul terenului.