Cine atenteaza la averea Oanei Zavoranu? Moartea Marioarei a scos la lumina mostenitori-surpriza care acum isi cer drepturile

Publicat: 20/04/2015 | 00:00

Nici n-a apucat sa-si inmormanteze mama, ca Oana Zavoranu este deja incoltita de o armata de rude, pana acum necunoscute, care isi pretind partea din mostenire. Nu mai putin de 7 veri din partea bunicii sale vor o bucata din avere.

Vestea mortii Marioarei Zavoranu a produs reactii dintre cele mai diverse in familia Anghelinei Raiciu, mama ei naturala si bunica Oanei Zavoranu. Femeia in varsta de 89 de ani, bolnava cu inima, a aflat la biserica, de la niste enoriase, ca fiica ei s-a stins la spital si a avut nevoie de multe calmante ca sa-si revina din soc. “In primul rand, e si bolnava grav, iar acum e distrusa!” a marturisit Mihai Raiciu, sotul femeii.

Anghelina Raiciu face fata pierderii fiicei cu ajutorul calmantelor
Anghelina Raiciu face fata pierderii fiicei cu ajutorul calmantelor

Chiar daca nu o mai vazuse de doi ani si stia ca e grav bolnava, Anghelina tragea speranta ca Marioara, femeie puternica, dar si cu multi bani, va reusi sa se salveze. Slabita de atata plans si amaraciune, mama Marioarei a cazut la pat. Sotul ei, in schimb, si-a manifestat durerea pricinuita de disparitia Zavorancei…. prin scandal. “Da-i drumul de aicisa! Nu va e rusine? De ce sunteti violent? Tu ce interes ai, fa? Auzi, daca vine ala acuma, dracu’ v-a luat! Hai dati-i drumul de aicisa, panaramele dracului! Ce mai asteptati, nu stiti treaba?” a urlat barbatul din toti plamanii.

Marioara Zavoranu

La fel de conflictuale sunt de multi ani si relatiile dintre Oana Zavoranu si bunicii ei. Oameni simpli, de la tara, batranii n-au acceptat niciodata excesele si razboaiele Oanei, iar ea, la randul ei, nu le-a inghitit ambitiile marunte. Acest lucru a fost dezvaluit chiar de mama Marioarei Zavoranu. “M-a facut taranca, sa stau la curte, sa dau malai la gaini, ca sunt o proasta, ca umblu legata cu batic, asa e la curte, ce sa fac, pot sa umblu in capul gol? Stau la Chiajna, sigur ca sunt taranca, am muncit la CAP, am familia mea. 

Mama Marioarei Zavoranu nu are pretentii la avere
Mama Marioarei Zavoranu nu are pretentii la avere

  Nici nu vreau sa stiu ca e a lu fi-mea. Nu vreau sa stiu. Nu face parte din noi. E iesita din comun. Nu-si cantareste cuvintele, jigneste pe mama ei, pe mine nu mai zic, dar mama ei care a purtat-o in pantece 9 luni trebuia sa fie respectata, nu dusa de colo pana colo prin tribunale” marturisea mama Marioarei Zavoranu in urma cu ceva timp.

Si-a abandonat fiica si o sfatuia pe Marioara sa faca la fel cu Oana

Ziarele au scris ca in tinerete, Anghelina si-ar fi abandonat fiica, pe Marioara, in tren, si ca ar fi practicat prostitutia. Femeia a negat totul. In mod surprinzator, in plin scandal pentru avere, batrana o sfatuia pe Marioara sa renunte la Oana.

Oana si mama sa nu s-au inteles bine tot timpul
Oana si mama sa nu s-au inteles bine tot timpul

“Era in primul an de facultate cand a venit la mine cu Mariana si a zis ca sunt tiganca si eu i-am aratat buletinul, inseamna ca si ea e tiganca. A venit la mine cu Mariana si zic ce-i cu tine de vii la mine, cand erai mai mica nu veneai, stii de ce am venit? Ca mi-a spus Gigi ca baiatul care l-a nascut dupa ce a luat-o pe Mariana, familia dupa ce am dat-o eu la Cati si la Petrica, au nascut un baiat si ea il tine pe ala de frate. Ei ii e frica ca Mariana i-ar da averea lui Gigi ala. I-am zis Marianei: “Termina cu ea odata!” Las-o dracu, mama, daca eu mor, cui ii ramane averea? Nu e numai ea? Cui ii ramane?”  Gigicu, fratele vitreg al Marioarei Zavoranu nu este, insa, singura rubedenie a defunctei.

Mama Marioarei este devastata
Mama Marioarei este devastata

Batrana Anghelina mai are 7 nepoti care, potrivit unei surse din familie, au inceput sa “transeze” mostenirea chiar in dimineata mortii Marioarei. O verisoara de-ale Oanei Zavoranu a povestit pentru Cancan.ro, emisiunea de la Romania tv, ca toti, in afara de batrana, vor o bucata din averea de milioane de euro a Marioarei. Batrana le-a spus nepotilor ca ei ii ajunge pensia de 1200 de lei pe care o incaseaza lunar si ca nu are nicio pretentie la averea fiicei pe care in tinerete a abandonat-o.

Adina Lacatusu
 

Citește și...