diana munteanu

Diana Munteanu infloreste pe zi ce trece, iar asta pare sa aiba legatura cu... un cunoscut baiat de oras. Prezentatoarea TV isi petrece tot mai mult timp in compania acestuia.

 

A suferit mult dupa despartirea de Claudiu Niculescu, care nu i-ar fi fost tocmai fidel pe perioada casniciei, dar acum a trecut peste probleme si se bucura din nou de viata. Diana Munteanu, aflata in juriul unei emisiuni de talente...canine se afla acum in compania unui baiat cunoscut de oras.

diana munteanu

Bogdan Nemteanu, “Bi” pentru prieteni, este un obisnuit al cluburilor de lux din Capitala, iar pe timpul verii, din Mamaia. A fost in atentia presei atat timp cat a avut o relatie tumultoasa cu “Stramba” lui Dodel, Diana Guresoaie, dar tanarul prefera sa stea departe de lumina reflectaorelor.

bogdan nemteanu

Se plimba cu masina lui

Bogdan provine dintr-o familie buna, cu proprietati in zona de nord a Capitalei si este un impatimit al masinilor de lux.

bogdan nemteanu

II place o anumita marca cu multi cai putere, considerata de multi “regele soselelor” iar pasiunea sa pare sa fi trecut si... la Diana Munteanu.

diana munteanu

Cancan.ro a fotografiat-o conducand un SUV de lux, produs de aceeasi marca, iar apropiatii spun ca masina i-a fost acordata numai “cu drept de folosinta” de iubitul ei. Nu de alta, dar Diana e o femeie cu capul pe umeri si nu ar vrea sa lase impresia ca s-ar lasa “cumparata” cu o masina scumpa.

diana munteanu

Discretie maxima

Acesta insa pare a fi singurul lucru la vedere care sa arate ca Diana se iubeste cu Bogdan, in afara de confirmarile apropiatilor.

bogdan nemteanu

bogdan nemteanu

Diana nu apare in fotografii publice alaturi de el, iar imaginea lui virtuala se concentreaza in jurul “baietilor” Bogdan a publicat mai multe fotografii iar intr-una apare alaturi de Tache Becali, nepotul lui Gigi Becali.

(Gabriel Niculescu)

Citeste despre:diana munteanu, diana munteanu iubit, diana munteanu bogdan nemteanu, bogdan nemteanu bi


Share On Facebook