Cine este, de fapt, soția lui Ștefan Stan. Câștigătorul de la Vocea României s-a căsătorit azi

Publicat: 14/11/2019 | 16:45

Ștefan, câștigătorul primului sezon de la “Vocea României”, a devenit astăzi un bărbat însurat! Artistul și partenera lui de viață au pregătit în mare secret cununia civilă, iar alături au avut câteva rude și prietenii apropiați. Fericitul eveniment din viața cântărețului vine la doar trei săptămâni după ce el și-a condus mama pe ultimul drum – probabil i-a promis celei care i-a dat viață că se va căsători indiferent de cum va evolua boala gravă cu care s-a luptat.

Citește și:

Cine este soția lui Ștefan Stan

Soția lui Ștefan Stan se numește Simona și este o tânără blondă superbă, alături de care a ales să își trăiască povestea de iubire departe de ochii tuturor până în ziua cununiei civile. Azi, mirii au avut alături câteva rude, dar și prietenii apropiați. Printre vedetele care au fost martore la oficializarea relației s-au numărat Doinița Oancea și iubitul ei, dar și Pepe și Sorin Mierlea.

Frumoasa actriță din “Sacrificiul” a făcut publică o filmare pe Instagram Stories în care îl felicită pe Ștefan Stan: “Casă de piatră!”, iar mirele îi răspunde imediat cu un: “Mulțumesc!”, spus cu zâmbetul pe buze. La scurt timp după acest schimb de replici, artistul începe să cânte: “Cred că m-am nenorocit, cred că da! Da, da!”… fiind o adaptare după hitul lui Pepe, “Cred că m-am îndrăgostit”.

Simona și Ștefan Stan, declarații de dragoste pe Internet

La câteva minute bune după ce au semnat actele prin care au devenit soț și soție, Ștefan Stan și Simona și-au făcut declarații de dragoste în public. Cântărețul a publicat poza de album de mai jos, care a fost însoțită de următorul mesaj: “#shesaidyes💍 #lovemyfamily❤️ #ifeelblessed🙏 #goodvibesonly #newlifenewme #ilovemywife👰🏻💕”. Reacția partenerei sale nu a întârziat să apară; ea i-a lăsat comentariul: “Iloveyoumyhusbi😍❤️!”, care se traduce astfel: “Te iubesc, soțul meu😍❤️!”.

Prima poză făcută publică de Ștefan Stan de la cununia lui cu femeie iubită, Simona © Instagram
Prima poză făcută publică de Ștefan Stan de la cununia lui cu femeie iubită, Simona © Instagram

Ștefan Stan – biografie

Ștefan Stan este un cântăreț român de muzică blues-soul, născut pe 2 iulie 1977 în București. El a locuit o perioadă destul de lungă în celebrul New York și a devenit celebru după ce a câștigat primul sezon al emisiunii “Vocea României” de la Pro TV. Carismaticul artist a început să lucreze de la vârsta de 16 ani și a muncit în fabrică, pe șantier și a cântat prin baruri.

“S-a scris cum ca am fost sarac, ca mi-au lipsit multe, ceea ce nu-i adevarat. Am avut tot ce mi-am dorit si nu mi-a lipsit nimic. Nu am fost un copil sarac. Mama m-a trimis insa la munca pentru a invata sa apreciez tot ceea ce primesc, ca sa ma obisnuiesc cu munca. Am inceput sa muncesc de la 16 ani, nu din cauza dificultatilor financiare, ci pentru ca parintii mei au incercat sa ma invete ce inseamna munca si care este valoarea banului. Sa pot aprecia valoarea banului si sa invat ca lucrurile se obtin prin munca. Am invatat sa ma feresc de omul prost si de femeile nervoase”, a declarat Ștefan Stan în cadrul unui interviu oferit în urmă cu ceva timp jurnaliștilor de la revista VIVA!.