Noii patroni ai Stelei: cineva i-a luat clubul patronului şi nu, nu este Armata

După materialul cu Gebhart la masaj erotic în dimineaţa meciului crucial cu Astra (îl puteţi citi AICI), doar un alt efect secundar al unei nopţi de băut în club, antrenorul Stelei a spus că pozele din CANCAN.RO, siteul numărul 1 din România, ar fi fost vechi şi că neamţul a dormit, de fapt, în cantonament în acea seară.
 

Reghe nu a plecat niciodată cu adevărat de la Steaua


Nu ne-am supărat, deşi era o minciună. Nu ne-am supărat pentru că Reghecampf nu voia să ne mintă pe noi. Reghe încerca doar să-l mintă pe fraierul de patron. Practic, acesta este job-ul lui la Steaua, în afară de antrenat, desigur. De ce spunem asta? Păi, să vedem.
 

După plecarea lui Reghecampf, Steaua a mai avut doi antrenori: pe Gâlcă şi pe Rădoi. Despre amândoi presa a scris, de mai multe ori, că ar fi ”săpaţi” de anumiţi jucători. Referirea era la jucătorii impresariaţi de Ana Maria Prodan, iar supoziţia răutăcioasei prese sportive era că soţul ei, Laurenţiu Reghecampf, îşi dorea revenirea la Steaua, deci avea tot interesul ca echipa să joace prost.
Între timp, Gâlcă şi Rădoi au plecat şi Reghecampf chiar a revenit. Şi n-a făcut-o oricum. Ci aducând, în această iarnă, cel puţin 9 (nouă) jucători impresariaţi de propria soţie, care s-au adăugat la cel puţin încâ atâţia deja reprezentaţi de Prodcanca, în actualul lot. Şi nu au fost aduşi orice jucători, ci, cu mici excepţii (Enache şi, poate, Momcilovic), nişte retururi, ca să nu zicem direct rebuturi.
 

Hârburi recondiţionate pentru o iluzorie Ligă a Campionilor
 

Să-i luăm pe rând:
Cazul Bawab – Universitatea Craiova a refuzat să-i mai plătească contractul, considerat prea mare pentru randamentul lui din teren. Aşadar, un jucător pe care o echipă care se bate la retrogradare l-a considerat prea slab pentru ea a fost adus să ia titlul unei echipe care se bate la titlu şi care cu Gâlcă cucerea toate trofeele interne.
 

Cazul Tamaş - Fostul internaţional are 32 de ani, dar nu vârsta e principala lui problemă, ci ficatul, care la rândul său are multe de suferit din cauza creierului. În afară de episodul când micuţul tăuraş a spart cu copita o uşă de bloc, încercând să ajungă la nu-se-ştie cine şi sfârşind preş pe un preş, Tamaş a fost dat afară chiar de la Steaua în vara lui 2015, după ce, în urma unei nopţi intense, ficatul-de-fier pur şi simplu nu s-a trezit să meargă la un antrenament.
 

Cazul atacantului care joacă mai mult prin cluburi decât pe teren – fost vârf de Naţională, nouarul actual al Stelei a trecut printr-o perioadă a carierei care chiar îl recomandă pentru campioana României: 7 meciuri jucate şi un singur gol marcat în perioada 2014 – 2016. De altfel, acesta s-a şi accidentat recent, după alte patru apariţii fără gol, de data aceasta în roş-albastru.
 

Cazul fiilor risipitori şi cam neconvingători: Pintilii, Bourceanu şi Pârvulescu n-au rupt gura târgului nici măcar la anonimele echipe unde au fost transferaţi. Drept dovadă, acestea au renunţat la ei în mare pierdere, probabil doar ca să scape de la plata salariilor până la final de contract pentru nişte fotbalişti pe care nu se bazau.
 

Cazul Neamţului Degrabă Consumator şi Deloc Marcator. Despre Gebhart aţi citit totul în materialul nostru de luni noaptea. Omul a turnat în el ca în cisternă, după care, la ceva timp după răsăritul soarelui, i s-a făcut poftă de fetiţe. Deşi managerul lui şi antrenorul Stelei spun că site-ul citit zilnic de jumătate de milion de români a publicat nişte poze vechi, data care apare pe înregistrările camerelor îi contrazic. Aşa cum îi contrazice şi presa din Germania, şi ultima parte a deja terminatei cariere a lui Gebhart.
 

Cherchez la Super Femme


Ne oprim aici cu exemplele, deşi am mai putea găsi. Cert este că Reghecampf şi soţia au toate motivele să-i apere pe jucători de furia patronului. Pe de o parte pentru că sunt apropiaţi de ei, desigur, şi pe de alta pentru că imensa majoritate a jucătorilor de la FCSB sunt impresariaţi de Ana Maria Prodan. Dintr-un lot foarte stufos, doar trei sunt cei care nu sunt reprezentaţi de soţia antrenorului, la această oră: Kharja, Muniru şi Mihalcea.
 

Deşi, prin reincluderea lui MM în staff după ieşirea acestuia de la pârnaie, latifundiarul a fost un gest de onoare, prietenesc, dacă nu cumva chiar colegial, se pare că Mihai Stoica este departe de atribuţiile pe care le avea odată la Steaua.
Ştiţi cum se spune: în spatele oricărui antrenor puternic este o impresară şi mai puternică. Cu soţul ei mai aproape de ceea ce înseamnă un manager în Anglia decât de un simplu antrenor, descurcăreaţa Ana Maria a devenit, practic, preşedintele clubului Steaua. Profitând de propriul talent, dar şi de repulsia patronului pentru impresari, Prodanca este cea cu care vorbeşti dacă vrei să faci un transfer la sau de la Steaua, indiferent dacă respectivul jucător este sau nu impresariat de ea.
Nu mai lucrez cu găinari de impresari care bagă strâmbe. Sunt 1000 de impresari, habar nu au de mama lor şi s-au făcut impresari toţi”, spunea sincerul finanţator în 2012, când transferul lui Latovlevici la Saint Etienne intrase în impas. De altfel, omul a mai încercat de atunci să lucreze peste capul impresarilor de cel puţin două ori, în cazurile Maxim şi, mai recent, Andrei Ivan, sub pretextul explicat tot de el: ”de ce să îi dau bani impresarului, când eu îl ştiu pe jucător?”.
Şi groaza de impresari s-a împletit plăcut cu dragostea de familia Reghe. Odată cu revenirea în club a familiei Prodan, de fapt, (că Reghecampf nu i-am prea zice, doar ştim cine poartă pantalonii în casă), şeful clubului scapă de bătăile de cap cu impresarii şi dă mână liberă preferatului său Reghe şi iscusitei sale neveste în ceea ce priveşte formarea lotului.
Ce-i drept, în campionatul nostru de mâna a paişpea chiar nu e exclus să câştigi campionatul cu gloabe de genul celor transferat de Steaua. Doar că nu îţi realizezi obiectivele spunându-i patronului adevărul, ci încercând să maschezi cât poţi faptul că mărfurilor tale le-a cam expirat termenul de valabilitate. Dacă ar exista incompatibilităţi în fotbal, Reghecampf era deja campion la ANI cu mult înainte să fie sau nu în Liga I.
 

Incompatibilitatea chiar există


De altfel, deşi nu există un ANI în sport, ”regulamentul privind intermediarii” al FRF (”intermediar” este un termen agreat de FIFA pentru mai vechiul şi neacceptatul ”impresar”), regulament actualizat în 27 ianuarie 2016, are un întreg articol (nr. 8) intitulat ”Conflictul de interese”. Din el aflăm că:
”8.4. Un intermediar nu poate deţine acţiuni sau o funcţie în cadrul unui club de fotbal.
8.5. Un asemenea interes este definit ca aflarea într-o poziţie sau asociere de asemenea manieră încât să permită exercitarea influenţei materiale, financiare, comerciale, administrative, manageriale sau orice alt fel de influenţă asupra afacerilor clubului sau Intermediarului, după caz.
8.6. Noţiunea de interes în sensul de mai sus cuprinde un interes al:
(i) soţului/soţiei, copilului părintelui sau fratelui/sorei intermediarului sau jucătorului/antrenorului/oficialului unui club, după caz.”

 

Sigur, soţia antrenorului lui Reghecampf nu se fereşte pe nicăieri să admită că este şi impresarul a 90% dintre jucătorii de la FCSB, dar ştim deja că în România legile sunt făcute să fie încălcate. Şi patronii sunt făcuţi să fie păcăliţi. Ceea ce nu e rău, desigur. Cinste celor care reuşesc!
 

Ana Manole

Citeste despre:stelisti la masaj erotic, timo gebhart masa, stelisti la fetite, salon de masaj erotic, steaua, gebhart steaua, anamaria prodan


Share On Facebook