Claudia Pavel

Claudia Pavel este o femeie puternică şi a demonstrat că poate să treacă peste obstacolele vieţii. CANCAN.ro a aflat că artista a suferit o depresie puternică după despărţirea de iubitul american.

Visul american s-a năruit

Viaţa Claudiei Pavel poate fi scrisă într-un roman de dragoste, dramă şi psihologic. Toate la un loc. În 2011 a plecat în Los Angeles la sora ei. Tot acolo l-a întânit pe Jeremy, iubitul american. După puţin timp a venit pe lume Noah, fiul celor doi. În 2013, artista s-a întors în ţară, spunea că e fericită, însă câteva luni mai târziu s-a despărţit de iubit, iar de acolo a urmat o întreagă tavatură. CANCAN.ro a aflat că vedeta TV a suferit mult după separarea de iubitul american, iar problemele n-au dispărut nici acum. Acuzată că a fugit cu Noah în România şi aflându-se într-un proces cu tatăl copilului ei, Claudia Pavel a cedat şi a intrat într-o depresie cruntă. Cântăreaţa nu mai avea încredere în nimeni când venea vorba de Noah. ”Îi era frică să nu cumva cineva să-i ia copilul. A trecut prin multe etape dureroase. Nu suporta gândul să fie departe de copil. Ea nu a mai plecat din ţară din 2013. Îi este frică. Tot de atunci este şi singură. Nu are un iubit şi cu greu se poate atinge cineva de ea. Cel puţin până acum aşa a fost. Multă vreme nu a vrut să fie cu cineva.”, a declarat o sursă din anturaj, pentru CANCAN.ro.

Claudia pavel

A rămas cu traume

Este cu zâmbetul pe buze la fiecare eveniment public, însă în sufletul ei are loc o furtună. Procesul pentru custodia copilului o macină pe interior, speră doar să se termine şi să-şi găsească liniştea. Claudia Pavel nu-şi vede viaţa fără Noah şi luptă până în pânzele albe pentru el. Pe de altă parte, Jeremy, tatăl copilului, susţine că artista a fugit efectiv cu cel mic, după mici certuri între ei. speră să-şi revadă fiul, pe care nu l-a mai văzut din 2013.

Citeşte şi:

Cream vorbeste in premiera despre tatal copilului! Ce se intampla cu Noah, dupa ce parintii s-au despartit! Nu vrea sa mai...

Totul despre viata Claudiei Pavel, din America: “Cand am nascut, am plans in hohote. Am speriat medicii”. A venit aici in vacanta

Eva Stan

Citeste despre:claudia pavel, claudia pavel copil, claudia pavel noah, claudia pavel iubit american


Share On Facebook