Comportamentul bizar al Margheritei de la Clejani, înainte să se urce la volan sub influenţa substanţelor interzise. Ce făcea la 5 dimineaţa. VIDEO

Publicat: 23/05/2020 | 11:03

Cu doar câteva minute înainte să se urce la volan sub influența substanțelor interzise, Margherita de la Clejani a avut un comportament bizar, așa cum se poate observa dintr-un filmuleț pe care l-a postat pe contul personal de Instagram, la 5 dimineața. Artista alerga pe stradă și părea dezorientată.

(VEZI AICI: FOSTUL SOȚ AL ANDREEI BĂLAN, PRIMELE DECLARAȚII DESPRE CONSUMUL DE DROGURI. “MI-AM REZOLVAT DOSARUL” + “AM UN «DEAL» MARE DE…”)

Până să fie depistată la volan sub inflența stupefiantelor, Margherita de la Clejani, probabil după o noapte agitată, a simțit nevoia să alerge puțin în aer liber, în speranța că-și va reveni. S-a și lăsat filmată la sesiunea de jogging.

În imagini, Margherita de la Clejani apare îmbrăcată destul de gros ținând cont că a ieșit pentru a alerga și pare un pic dezorientată, pășint ba pe șosea, ba pe trotuar. Ulterior, după mișcarea în aer liber, fiica Vioricăi și lui Ioniță de la Clejani s-a urcat la volan și a fost prinsă de polițiști sub influența substanțelor interzise.

Consumul de droguri, o problemă reală în familia Clejanilor

Consumul de droguri pare să fie o problemă în familia lui Ioniță și a Vioricăi de la Clejani. Anul trecut, în martie, Fulgy, fratele Margheritei, a fost internat la un centru de dezintoxicare, prin hotărâre judecătorească.

(NU RATA: CELEBRUL DEALER DE DROGURI AL VEDETELOR, CAPTURAT DUPĂ O OPERAȚIUNE-FULGER A ”MASCAȚILOR”!)

Până să ajungă la dezintoficare, Fulgy a fost pionul principal în diverse diferende. Iute la mânie, acesta a atras atenția asupra sa mai peste tot pe unde a fost prezent.

A avut, de asemenea, la fel ca și sora lui, interacțiuni cu poliția. Totul din cauza faptului că era narcoman.

Citește și...