Concurs incredibil in Danemarca! Cel mai mic penis din tara va fi premiat cu un iPhone

Publicat: 13/10/2012 | 00:00
Concurs incredibil in Danemarca! Cel mai mic penis din tara va fi premiat cu un iPhone
Un site erotic din Danemarca ofera drept recompensa un iPhone intr-un concurs bizar, "al celor mai mici penisuri".

Site-ul erotic singlesex.dk, proprietatea lui Morten Fabricius, in varsta de 45 de ani, a gazduit recent un alt concurs de gen, de desemnare a „celui mai frumos penis”.

„Este o competitie bizara, amuzanta si aproape excesiva”, a declarat Fabricius. Ea atinge „inima virilitatii, cel mai important lucru pentru un barbat. Exista atat de multi nefericiti care cred ca trebuie sa aiba un penis urias, dar nu este normal sa ai unul enorm”, mai spune acesta.

Regulile concursului, care se va desfasura pana pe 31 ianuarie 2013, sunt simple: barbatii trebuie sa trimita poze cu organul lor sexual in erectie, fotografiat langa o panglica cu o lungime de un metru.

Fabricius spune ca vor exista doi castigatori, cel cu cel mai mic penis fotografiat langa panglica de evaluare si cel care, dupa parerea membrelor site-ului, pare ca are cel mai mic penis. Cei doi vor primi cate un iPhone.

Locurile al treilea si al patrulea vor fi recompensate cu o tableta iPad 3.

Potrivit sexologului danez Vivi Hollaender, multi barbati isi pun intrebari privind marimea organului lor sexual. „Este inspaimantator numarul de barbati care isi fac griji din aceasta cauza (…) Acest lucru poate afecta calitatea vietii lor”, a mai spus Vivi Hollaender, care a explicat ca cel mai mic penis in erectie ar avea 1,5 centimetri, potrivit cunostintelor sale. Ea a adaugat ca, din cate stie, posesorul lui spune ca are o viata satisfacatoare.

Citește și...