Condamnat la 3 luni de inchisoare de arabi, pe Cosmin Olaroiu il doare-n… turban! Paparazzii l-au filmat facand ASTA

Publicat: 15/07/2014 | 14:34

Reputatul tehnician roman s-a relaxat pe lacul Snagov. Impreuna cu un prieten, antrenorul a inchiriat o barca cu un motor foarte puternic.

Cosmin Olaroiu si-a petrecut vacanta din intersezon in Romania. Actualmente antrenor la Al Ahli, in Emiratele Arabe Unite, fostul stelist a venit in tara si, cateva zile, a avut timpul ocupat cu afacerile pe care le are in Bucuresti, acesta fiind asociatul lui Gino Iorgulescu la un renumit lant de restaurante cu specific italian.

Totusi, Oli a avut grija sa se si relaxeze, mai ales ca urmeaza un sezon extrem de dificil. Paparazzii CANCAN.ro l-au surprins pe acesta pe lacul Snagov, acolo unde, impreuna cu un prieten, a inchiriat o barca cu motor si a facut o tur pe lac.
Olaroiu a fost nevoit sa plateasca plimbarea inainte de a iesi in larg, iar dupa ce s-a asezat confortabil in canapea a trebuit sa achite cursa.

CITESTE SI:

Arogantele fiului au umplut paharul! Olaroiu a luat foc cand a aflat ca Juniorul i-a golit cardul ca s-o rasfete pe Roxana-Fecale

Cosmin Olaroiu e acuzat ca l-a JIGNIT pe vice-presedintele Emiratelor Arabe Unite! Ce gest a facut la ultimul meci

Platit regeste in tarile arabe, tehnicianul a scos o bancnota de 200 de lei si nu a mai cerut restul, la scurt timp barca iesind in larg.

 

A fost condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare

 

La inceputul acestui an, Cosmin Olaroiu a trecut printr-un proces intentat de fosta lui echipa, Al Ain. Dupa ce a plecat de la echipa si a semnat cu rivala Al Ahli, romanul a facut o serie de declaratii in urma carora a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare si plata unei amenzi de 21.000 de dirhami (4000 de euro).
 

Citește și...