Confidenta lui Sile Camataru l-a zapacit si pe Salam

Publicat: 03/03/2011 | 00:00
Confidenta lui Sile Camataru l-a zapacit si pe Salam
Dansatoarea Deea, cea care-i ridica moralul temutului Sile Camataru vizitandu-l la inchisoarea Jilava, are mare trecere şi la manelişti, pe care ii infierbanta cu gesturi senzuale. Unul dintre beneficiari a fost Florin Salam, pe care focoasa bruneta l-a zapacit cu unduiri şi dansuri lascive.

Florin Salam s-a distrat recent intr-un club bucurestean, manelistul fiind intr-o forma de zile mari. In momentul in care a vazut-o pe Deea, renumita pentru show-urile erotice pe care le facea dupa miezul noptii la Taraf TV sau la targurile pentru adulti, solistul nu a mai rezistat sa stea la masa si a urcat pe scena, dezlantuindu-se „pe sistem”. Fascinat de bruneta senzuala, Salam a inceput sa-i dea tarcoale ca un leu, dar si-a pus in valoare si figurile de dans. Iar dansatoarea i-a raspuns cu aceeasi moneda, etalandu-si formele apetisante si unduindu-se provocator alaturi de manelist. Fascinat de inedita aparitie, ca s-o impresioneze pe bruneta, Florin Salam a inceput sa-i imite pe Michael Jackson si pe chitaristul de la AC/DC, spre deliciul publicului si al prietenei lui Sile Camataru. Fascinat de flexibilitatea dansatoarei

Show-ul focoasei brunete a atins apogeul in momentul in care a facut spagatul, ajungand sub picioarele unei roscate. Artistica miscare a avut un mare impact incredibil asupra manelistului, Salam fiind fascinat de flexibilitatea brunetei. Vazand ca manelistul este din ce in ce mai interesat de prestatia ei, Deea a continuat sa dea tot ceea ce avea mai bun pe scena. Unduiri lascive, zambete provocatoare. Se atingea intr-un mod erotic, privirile lui Salam si ale celorlalti barbati fiind indreptate asupra brunetei, de parca ar fi fost singura femeie din club. Constienta de potentialul ei, tanara si-a continuat dansul in acelasi mod. A mai repetat de cateva ori figura cu spagatul si s-a unduit ca o profesionista. Si astfel Deea a mai bifat un admirator, iar Salam un fan.

Esti frumoasa? Intoarce lumea capul pe strada dupa tine? Urca-ti acum pozele pe superfete.cancan.ro si castiga premii de exceptie!

Citește și...