Consoarta lui Ronaldo, filmare HOT direct din Dubai!

Autor:
Publicat: 29/12/2019 | 09:48
Consoarta lui Ronaldo, filmare HOT direct din Dubai!

Cristiano Ronaldo și partenera sa, Giorgina Rodriguez, își petrec vacanța în Dubai. Alături de ei sunt însă și cei patru copii ai portughezului, Cristiano Jr, Eva, Mateo și Alana.

Accesează pariuri1x2.ro, cel mai bun site de analiză sportivă și pronosticuri din România!

Giorgina a aprins imaginația bărbaților cu un clip provocator postat pe contul său de Instagram, ce a strâns peste 1 milion de aprecieri. Cei 6 arată foarte fericiți, iar Cristiano și Giorgina fac totul ca cei 4 copii să se bucure de vacanță. În urmă cu puțin timp, fotbalistul lui Juventus a dezmințit zvonurile privind o eventuală nuntă cu iubita sa. De asemenea, starul portughez nu se gândește să antreneze, dar lasă o portiță!  „Acum chiar nu sunt interesat să devin antrenor. Poate într-o zi o să mă atragă ideea, niciodată să nu spui niciodată. Cred că aș fi tipul de antrenor care își motivează jucătorii. Imi place să șutez, să marchez multe goluri. Probabil că aș încerca să le insuflu asta jucătorilor. Aș încerca să fiu motivatorul lor, omul lor de încredere. Eu sunt foarte fericit și la fel de motivat în fiecare zi. Vreau să mai joc pentru încă câțiva ani”, a spus Ronaldo, într-un interviu acordat pentru DAZN.

„Săgeată” și CR7 au făcut echipă în Portugalia

Marius Niculae, fost coechipier cu Ronaldo la Sporting Lisabona, a făcut câteva dezvăluiri despre portughez: „El lucra și în cameră. Îi și ziceam că mi se pare cam mult. Dovada, a ajuns unde a ajuns datorită muncii pe care a depus-o. El are o forță extraordinară în picioare. Chiar pe timpul meu, când a venit la 16 ani, mă lua la forță în picioare, deși eu lucram foarte mult la sală. El era supărăcios de mic, zicea tot timpul că e cel mai bun, că o să ajungă cel mai mare fotbalist. Eu îi spuneam: , dar uite că s-a impus”.

View this post on Instagram

🧜🏽‍♀️ @prettylittlething

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

View this post on Instagram

Enjoy the view ❤️✨

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on