Constestat din toate părțile, Mircea Lucescu are un aliat nesperat: Rivaldo!

Publicat: 01/08/2020 | 14:56
Constestat din toate părțile, Mircea Lucescu are un aliat nesperat: Rivaldo!

Marele Rivaldo (48 de ani) sare în apărarea lui Mircea Lucescu (75 de ani) și laudă alegerea acestuia de a o antrena pe Dinamo Kiev, după ce o pregătise anterior pe rivala Șahtior Donețk.


Cele mai tari bilete de pariuri, analize, oferte, cote și pronosticuri le găsiți zilnic exclusiv pe pariuri1x2.ro!

Mircea Lucescu este aspru criticat în Ucraina pentru că a „sărit barca” și a semnat cu Dinamo Kiev, după ce a antrenat 12 sezoane la Șahtior Donețk. Rivaldo, fostul mare internațional brazilian, îl apară pe român.

„Cred că un fotbalist profesionist sau un antrenor nu ar trebui să respingă niciodată oferte interesante, dar desigur că există şi situaţii speciale. Cazuri controversate, cum, de exemplu, s-a întâmplat cu transferul lui Figo de la Barcelona la Real. Aş fi suferit în acelaşi fel dacă m-a şi fi mutat la Madrid. Uneori, astfel de paşi sunt consideraţi imposibili. Fotbalişti legendari şi crescuţi de club, de genul lui Pique, Puyol sau Guardiola, nu vor juca niciodată la Real sau nu vor merge să antreneze. La fel cu Casillas ori Raul pe Camp Nou. Am avut ocazia să joc la trei echipe din Sao Paulo, am simţit că acei paşi au provocat nemulţumire. E de înţeles, dar un profesionist trebuie să gândească la ce-i mai bun pentru carieră.” a declarat brazilianul pentru presa ucraineană.

Rivaldo a câștigat Liga Campionilor în 2003, cu AC Milan

Balonul de Aur din 1999 nu se oprește aici și îi propune doi jucători lui Lucescu. „Lucescu va începe o nouă eră la Dinamo Kiev. Şi mă gândesc că ar putea implica în proiect şi brazilieni, aşa cum a avut succes la Şahtior. Vorbesc despre jucători ca Luan sau Everton Soares, ale căror transferuri ar reprezenta soluţii excelente. Chiar dacă nu sunt sigur că se vor adapta uşor iernii din Ucraina ori schemelor noi de joc.” a adăugat Rivaldo.