gabi enache

Dat ca si transferat la Steaua, in special dupa ce a fost prins "sub acoperire" in tribuna, la ultimul meci al ros-albastrilor, Gabriel Enache a facut o achizitie demna de invidat: o super-masina pe care a cheltuit aproximativ 100.000 de euro!

Dorit cu ardoare de Gigi Becali in vederea patrunderii in grupele Ligii Campionilor - dupa o pauza de doi ani -, mijlocasul Astrei este ca si plecat de la Giurgiu, urmand sa imbrace tricoul Stelei. Dovada sta si ceea ce s-a intamplat luni seara, cand fotbalistul a fost filmat in tribunele stadionului din Chiajna, in timpul partidei dintre Concordia si Steaua, meci castigat de campioni cu 2-0.

Gabi si-a cumparat un Porsche Cayenne, model cotat la aproximativ 100.000 de euro
Gabi si-a cumparat un Porsche Cayenne, model cotat la aproximativ 100.000 de euro

Sa fie vorba de o simpla coincidenta sau Gabi chiar a venit sa isi vada viitorii colegi in actiune? Cel mai probabil, a doua varianta. Un lucru este insa cert: Enache a facut deja o mega-investitie, achizitionandu-si o masina ultimul racnet. Este vorba despre un Porsche Cayenne, a carui valoare este undeva in jurul sumei de 100.000 de euro - curios, tocmai banii pe care, potrivit presei sportive, Gabi ar urma sa ii primeasca de la Gigi Becali, drept prima de semnatura, dupa ce va fi semnat cu Steaua.

Enache, alaturi de frumoasa lui sotie, Madalina Iordate, si de fetita lor
Enache, alaturi de frumoasa lui sotie, Madalina Iordate, si de fetita lor

Profitand de vremea primavaratica de afara, mijlocasul (inca al) Astrei si-a scos noul bolid din garaj, marti. Iar paparazzii CANCAN.RO l-au fotografiat in parcul Herastrau, alaturi de superba lui sotie, Madalina Iordate.

Desi a nascut recent, Madalina arata un fizic demna de o veritabila WAG
Desi a nascut recent, Madalina arata un fizic demna de o veritabila WAG

Cei doi nu au fost singuri, ci impreuna cu fetita lor, venita in pe lume in urma cu doar cateva luni. Si, desi, a nascut recent, nevasta lui Gabi demonstreaza ca se poate incadra usor in categoria celebrelor WAGs - "wives and girlfriends", termen folosit de tabloidele britanice pentru a numi sotiile si iubitele fotbalistilor -, aratand un fizic de-a dreptul de invidiat.

B.P

Citeste despre:gabi enache, gabriel enache, steaua, enache steaua, enache sotie, gabi enache sotie, astra, enache masina, gabi enache masina, masini fotbalisti


Share On Facebook