Cornel Galeș a vrut să se sinucidă în 2017. A scris și mesajul de adio: „Zânica mea..”

Publicat: 06/12/2019 | 11:20

Moartea fulgerătoare a lui Cornel Galeș a indus foarte multe întrebări, unele dintre ele rămase, încă, fără răspuns. Totodată, s-a vorbit și se vorbește despre viața sentimentală a lui Cornel Galeș și, mai ales, despre iubirea pe care i-a purtat-o cântăreței de muzică populară Ileana Ciuculete. 

Cornel Galeș și Ileana Ciuculete au fost căsătoriți mai bine de 20 de ani, iar moartea cântăreței a fost un șoc pentru el. Mulți l-au acuzat că ar fi interesat doar de moștenirea lăsată de artistă, dar, privind retrospectiv, este evident că relația dintre cei doi a fost una cu totul specială. În 2017, spre exemplu, Cornel Galeș îi făcea o declarație tulburătoare femeii pe care o iubea și pe care o alinta spunându-i ”Zânica”. ”Mi-aș lua zilele”, scria Cornel Galeș, la vremea respectivă, pe contul său de socializare.

”Zânica mea, dacă aș ști că rămân cu tine, mi-aș lua zilele. Zânica mea, am ajuns să fiu iubit numai de străini, frumoasa mea bună, tu auzi ce aud și eu”, a scris Cornel Galeș, în 2017, pe contul său de socializare.

Nu a spus niciun cuvânt urât la adresa lui Cornel Galeș

Vestea morții fulgerătoare a lui Cornel Galeș a ajuns și la băieții regretatei artiste Ileana Ciuculete. O sursă din anturajul lui Mugurel Sfetcu a dezvăluit, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, cum a reacționat acesta când a aflat despre tragedia rutieră, dar și ce a afirmat despre banii pe care el și fratele său mai mic, Cristi Sfetcu, ar fi trebuit să-i primească de la “tatăl vitreg”.

Potrivit mărturisirilor făcute de un apropiat de-ai artistului Mugurel Sfetcu, acesta nu a spus niciun cuvânt urât la adresa lui Cornel Galeș după ce a aflat despre sfârșitul de care a avut parte. Mai mult, fiul cel mare al regretatei Ileana Ciuculete a afirmat că îi pare rău pentru ce s-a întâmplat, chiar dacă, după moartea mamei sale, el și fratele lui s-au războit pe moștenire.

Citește și...