Giovani becali
Giovani Becali este suparat pe varul sau

Giovani Becali are din nou probleme. Condamnat la sase ani de inchisoare, varul lui Gigi Becali este nevoit sa plateasca pensie alimentara pentru un baietel, in varsta de 11 ani, ce provine dintr-o relatie extraconjugala.

Se pare ca suma pe care Becali trebuie sa o achite este de 2.313,5 lei lunar, pana cand copilul va ajunge la varsta majoratului.

Becali si Borcea au primit cele mai mari pedepse in Dosarul Transferurilor
Becali si Borcea au primit cele mai mari pedepse in Dosarul Transferurilor

La inceputul lunii martie, Giovani Becali a fost condamnat la sase ani si patru luni de inchisoare in Dosarul Transferurilor, cea mai grea pedeapsa data de judecatori, pentru savarsirea infracsiunilor de inselaciune in forma continuata, evaziune fiscala si spalare de bani.

Citeste si

Satula de scandaluri si infidelitati, sotia lui Giovani Becali l-a parasit in inchisoare! Femeia a plecat definitiv din tara

Scandal in masina! Ce-a patit Giovani Becali in duba, pe drumul spre puscaria din Slobozia!

Giovani becali

Si-a dat fiul in judecata
Becali a solicitat reducerea pensiei alimentare pentru fiul sau, Bernhard, in varsta de 11 ani, pe care l-a dat in judecata, potrivit procedurilor. Aida Giurumescu nu a cedat, insa, iar acum vrea sa demonstreze ca fostul impresar are o situatie financiara care ii permite sa achite pensia alimentara. Valoarea acesteia a fost stabilita de instanta din Austria, tara in care Aida Giurumescu este stabilita impreuna cu fiul sau si unde s-a judecat procesul de paternitate intentat de aceasta lui Giovani

L.L

Citeste despre:giovani becali, goivani becali inchisoare, giovani becali pensie alimentara


Share On Facebook