inna

Foarte mulţi artişti faimoşi s-au fixat în memoria colectivă cu numele lor de scenă, care de cele mai multe ori se îndepărtează considerabil de felul în care au fost trecuţi în certificatul de naştere.

Nici unul nu s-a născut cu numele pe care voi le ştiţi şi, dacă nu şi-ar fi pus nume de scenă, poate nu auzeaţi niciodată de ei... De exemplu, dacă credeaţi că numele CRBL este o abraviere, v-aţi înşelat! Numele lui din buletin este Eduard Mihail Andreianu…

1.Matei Anton Aurel Eugen Ioan Florentin Vasiliu

Ţineţi-vă bine! Matteo este de fapt Matei Anton Aurel Eugen Ioan Florentin Vasiliu. Nu le-am scris cu virgulă, pentru că nu este o enumeraţie, ci numele omului. Matei a fost dorinţa mamei, Florentin a tatălui, Anton îl chema pe bunicul lui şi colac peste pupăză, naşul avea trei prenume şi i le-a dăruit finuţului pe toate: Aurel Eugen Ioan.

matteo
Nu vedeţi nici o parte pozitivă? Există – îşi poate serba ziua numelui de şase ori. Însă a renunţat la acest privilegiu la 14 ani când a renunţat la celelalte cinci prenume şi s-a trecut în buletin, simplu şi aerisit: Vasiliu Matei.

2.Elena Alexandra Apostoleanu
 

inna
Care ar fi fost soarta Innei, aşa cum o ştim cu toţii, pe scena internaţională dacă s-ar fi prezentat cu numele ei întreg: Elena Alexandra Apostoleanu? Mai bine pentru ea că n-a încercat şi a ales un nume de scenă .


3.Paul Surugiu
„Salut, eu sunt Paul Surugiu”. Cine? “Fuego, cel care împodobeşte bradul”.

4.Andrei Tiberiu Maria
Da, da, zâmbiţi! Smiley este, de fapt, Maria. Andrei Tiberiu Maria.

smiley

5.Alexandra Irina Măruţă
Dacă o strigai când era mică aşa, sigur nu se întorcea, pentru că pe soţia lui Cătălin Măruţă o chema Alexandra Irina Mihai. Acum, în buletin, este Alexandra Irina Măruţă.


6.Bogdan Ionuţ Pastaca
Ombladon sună interesant, inedit, dur. Dar Bogdan Ionuţ Pastaca nu vă place?

Bogdan Ionuţ Pastaca si Ombladon sunt unul si acelasi personaj
Bogdan Ionuţ Pastaca si Ombladon sunt unul si acelasi personaj

7.Cosmin Mustaţă
Vă întrebaţi cum o s-o cheme pe Andreea Bălan, după ce se va mărita cu Keo? Nu, nu Andreea Keo. Andreea Mustaţă, pentru că iubitul ei în buletin se numeşte Cosmin Mustaţă.

8.Laurenţiu Mocanu şi Dragoş Grădescu
Vi se pare că numele de Dragoş e nume de rapper? N-aţi aflat tot! Puya? Nu, Dragoş Grădescu. Guess Who? N-aţi ghicit! Laurenţiu Mocanu .

9.Anna Leskova
Rusoaica a tăiat puţin din nume, pentru a ne veni mai uşor să o strigăm. Probabil că ne-am fi descurcat şi cu Anna Leskova...

10.Dragoş Nichifor
Alt dur, ca şi cei din B.U.G., acelaşi nume ca al unuia dintre „greii” Pantelimonului: Dragoş. Dragoş Nichifor.

11.Bogdan Mihai Marin
Cântă frumos şi are un nume care nu ţi-ar spune nimic: Bogdan Mihai Marin. Numele de scenă? Bodo.

12.Anda Angelica Adam
Pe Anda Adam aşa o şi cheamă, Anda Adam. Dar şi Angelica, însă uită să menţioneze de fiecare data când face cunoştinţă cu cineva.

13.Maria Mihaela Cojocaru
Acum astfel de nume nu mai sunt ceva neobişnuit, dar pe vremea când s-a născut ea se purtau nume precum Mihaela sau Maria. Ce coincidenţă, aşa o cheamă şi pe Wanda: Maria Mihaela Cojocaru.

14.Daniel Zeno Oţil
Nu ştim ce secrete ascunde, dar ştim ce nume ţine „palmat”: Zeno. Pe numele întreg: Daniel Zeno Oţil.

15.Alexandra Cătălina Ionescu
E micuţă, simpatică şi are un nume super-uşor de reţinut: Jojo. Cel din buletin este unul cât se poate de comun: Alexandra Cătălina Ionescu.

16.Eduard Mihail Andreianu

Care e adevaratul nume al lui CRBL?
Care e adevaratul nume al lui CRBL?
Numele CRBL nu are nici o legătură cu cel din buletin. Pe artist îl cheamă Eduard Mihail Andreianu. Probabil l-a considerat cam banal pe cel real, nu?

17.Corina Monica Ciorbă
Niciodată n-a fost doar Corina. Mai are şi un nume şi un prenume. Corina Monica Ciorbă .

18.Ştefan Mihalache
Se laudă că nu doarme vara, scoate hit-uri pe bandă rulantă şi se mândreşte că este ţigan. Nimeni altul decât... Ştefan Mihalache! Înainte să i se spună Connect-R i se spunea mai simplu, Relu .

19.Cristina Ioana Socolan
La cât de dese sunt numele Cristina şi Ioana e de înţeles de ce Cristina Ioana Socolan şi-a ales numele de scenă Celia.

20.Vlad Irimia, Alin Demeter şi Dragoş Ducu Banu
Tataee, Uzzy & Caddy. Împreună B.U.G. Mafia. Luaţi separat, pe partea legală: Vlad Irimia, Alin Demeter şi Dragoş Ducu Banu. Tot aşa duri vi se par? Repet: Vlad, Alin şi Dragoş

bug mafia

21.Simona Cristina Ştefania Suhoi
Vi se mai pare la fel de Sensual dacă întinde mâna şi se prezintă: Simona Cristina Ştefania Suhoi?

22.George Papagheorghe
Jorge este varianta spaniolă a numelui lui – George. Oare cum s-o traduce în spaniolă Papagheorghe?


Mai multe ştiri şi informaţii despre vedete găsiţi pe www.spy.ro, sau în cel mai nou număr al revistei Spy, aflat pe piaţă.

S.Z.

Citeste despre:bug mafia, inna, connect-r, matteo


Share On Facebook