Crimă cu sânge rece! O fetiță de 9 ani din Buzău, înjunghiată de 15 ori de fratele ei de 13 ani: „Da, am omorât-o pe Maria”

Publicat: 10/11/2018 | 13:39
Crimă cu sânge rece! O fetiță de 9 ani din Buzău, înjunghiată de 15 ori de fratele ei de 13 ani: „Da, am omorât-o pe Maria”

Crimă teribilă petrecută în Cipru, unde un băiețel de 13 ani și-a ucis cu sânge rece surioara de doar 9 ani.

Cei doi locuiau cu tatăl lor în Cipru, fiind originari din Buzău, iar fetița ucisă urma să împlinească 9 ani peste doar câteva zile.

Crima oribilă s-a petrecut pe 6 noiembrie, după-amiaza, în casa în care locuiau cu toții, în Larnaca.

Cei doi copii au rămas singuri acasă, în momentul în care s-a petrecut tragedia. Băiețelul a pus mâna pe un cuțit de bucătărie și și-a înjunghiat sora de 4 ori.

Fetița a reușit să fugă afară in casă, țipâd după ajutor, însă vecinii au auzit țipete mult prea târziu, pentru că fratele ei a alergat după ea și a mai înjunghiat-o de înca 11 ori.

Unul dintre vecinii care au auzit țipetele micuței a sunat la poliție și a declarat că țipetele s-au auzit doar pentru puțin timp.

„Am văzut-o în timp ce încerca să se ridice și țipa după ajutor. Apoi, nu am mai văzut și auzit nimic. După 30 de minute am auzit din nou țipete. Tatăl copiilor a ieșit pe stradă cu copilul plin de sânge în brațe, ducându-l spre ambulanță”, a declarat un vecin, potrivit opiniabuzau.ro

Fetița n-a reușit să scape cu viață și a murit când a ajuns la spital.

 

Fratele copilei a fost luat în custodie de către autoritățile cipriote și internat într-un centru psihiatric din Nicosia.

Băiatul a recunoscut crima în fața anchetatorilor, însă nu a oferit detalii despre motivul pentru care și-a ucis sora. Acesta fusese exmatriculat de la școală din cauza comportamentului agresiv.

„Da, am omorât-o pe Maria”; a spus băiatul anchetatorilor.

Fratele micuței nu va răspunde în fața legii pentru crima comisă, pentru că este minor.

Foto: opinibuzau.ro 

Citește și...