elodia cioaca
Asa aratau Elodia si Cioaca pe vremea cand erau fericiti

Cristian Cioaca nu a dat-o uitarii pe Elodia, sotia lui, si doarme cu poza acesteia sub perna.

Chiar daca a fost condamnat la inchisoare pentru ca ar fi ucis-o, desi cadavrul nu a fost gasit, fostul politist inca se mai gandeste la mama copilului sau. Potrivit surselor noastre, Cristi Cioaca are in celula o poza cu Elodia si doarme cu fotografia sub perna. Desi unii ar putea spune ca fostul politist este lipsit de sentimente, se pare ca realitatea este alta. Sursele noastre spun ca barbatul ofteaza cand se uita la poza mamei copilului sau, dar si ca i se umezesc ochii.

Cristian Cioaca
Aflat in inchisoare, Cioaca nu este prea vorbaret cand vine vorba de Elodia, spune ca nu a omorat-o si ca adevarul va iesi in cele din urma la iveala. Mai spune si ca a iubit-o mult si ca nu i-ar fi putut face rau.

15 ani de inchisoare

cristian cioaca
Cristian Cioaca a fost trimis in judecata in 2013 de catre procurorii Parchetului Instantei Supreme, sub acuzatiile de omor calificat si profanare de morminte, dupa mai bine de cinci ani de la disparitia Elodiei. Procurorii aratau in rechizitoriu ca, in noaptea de 29 spre 30 august 2007, "pe fondul unor relatii conflictuale preexistente legate de un iminent divort determinat de presupusele relatii extraconjugale ale sotilor, Cristian Cioaca i-a aplicat sotiei sale multiple lovituri, soldate cu decesul acesteia".
Cioaca si Elodia Ghinescu
Cioaca si Elodia Ghinescu
Ulterior, Cioaca a dus trupul sotiei sale in cada baii principale, unde l-a depesat pentru a-l putea ascunde mai usor, spun procurorii. Pentru fapta sa, fostul politist a fost condamnat la 15 ani si opt luni de inchisoare. (B.G.)
 

Citeste despre:cristi cioaca inchisoare, cioaca elodia


Share On Facebook