Cruduţa şi-a înşelat iubitul de faţă cu el, în public, în secţiunea VIP din discoteca BOA

Publicat: 20/03/2016 | 21:08

În dragoste faci, de obicei, multe compromisuri. Când o iubeşti pe Daniela Crudu, compromisurile sunt înzecite. Cum au fost şi pretendenţii Cruduţei, vineri noapte, în BOA.

Un oarecare Mincu, mai celebru pentru că e ”prietenul Cruduţei”

 

Daniela Crudu a depăşit de mult faza în care iese cu bărbaţi potenţi financiar sau cu o imagine bună pentru a „se ridica” pe sine. Deja ”Cruduţa” este un brand românesc şi chiar (pentru câteva sute în plus) internaţional, aşa că alţii se afişează cu ea pentru a-şi face un (re)nume pe piaţa bună (Unirii, Floreasca şi împrejurimi). 
Un astfel de bărbat pare să fie Mihai Mincu, actualul prieten oficial al Danielei, care a însoţit-o vineri noaptea în BOA, unde, ca toată lumea bună, au avut masă la secţiunea VIP (tot la secţiunea VIP au mai stat şi EI) Sub privirile pasive şi îndurerate ale lui Mihaiprietena lui s-a zbenguit toată noaptea cu aproape toţi bărbaţii din bar, unul câte unul şi chiar mai mulţi deodată. Drept dovadă, a ”dat gata” atâţia pe ringul de dans încât a ajuns să danseze inclusiv cu animatorul, moment în care MC-ul (practic singurul tip rămas nedansat de Daniela, în afară de iubitul ei) i-a dedicat melodia ”Sub pielea mea” de la Carla’s Dreams. Poate că piesa i s-ar fi potrivit mai bine lui Mincu, pentru că numai în pielea iubitului Danielei să nu fii.
Răbdător nevoie mare, acesta şi-a urmărit iubita în braţele altora şi turnând pe gât vodcă şi şampanie până la ora 5:30. Dar Cruduţa a ştiut cum să ţină lucrurile sub control şi când a simţit că Mihăiţă e pe cale să explodeze, la tras pe o canapea de catifea şi i-a închis gura cu…o mare şedinţă de săruturi pasionale.
Mihai a reuşit, în fine, s-o convingă să ia un taxi spre casa lui. Şi nici nu-i de mirare că Daniela s-a lăsat greu dusă, pentru că locuinţa noului gagic e hăăăt, taman în Pantelimon. E drept, un pas înainte faţă de Ferentariul natal al Cruduţei, dar practic faţă de Ferentari putem fi de acord că e un pas înainte.
 
În viaţă există trei tipuri de oameni: optimistul, pesimistul şi cadastristul
 

Mihai Mincu

este un cetăţean neobişnuit, ţinând cont de faptul că pe Facebook este destul de discret. A postat doar două poze în care el, pe persoană fizică, e un mic element de décor şi a precizat că a făcut facultatea la ”Cadastru”.
Se vede treaba că pentru că i s-a pus de prea multe ori întrebarea ”Mihai, cât o ai?” când era mic, tânărul Mincu s-a specializat în măsurători, fie ele şi de terenuri. Şi e chiar important să fii foarte bun la socoteli, mai ales la adunări, mai ales când prietena ta face înmulţiri cu tine de faţă, cu cine nimereşte.

Ana Manole


 
Citește și...