Cu ea chiar a venit vara! Anna Lesko a încins imaginația bărbaților, după ce și-a expus sânii aproape goi

Publicat: 01/06/2020 | 12:08

Stă ce stă și se afișează din nou în cele mai sexy ipostaze cu putință! Anna Lesko a încins imaginația bărbaților în prima zi de vară și le-a arătat că știe să le aprindă cele mai adânci fantezii. 

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Anna Lesko este una dintre cele mai sexy vedete de la noi, dar și una dintre cele mai dezinhibate. Deși a fost deseori criticată pentru că se expune mult prea goală în mediul online, artista le dă peste nas răutăcioșilor și trăiește după bunul său plac.

NU RATA – CRIZA CORONAVIRUSULUI A TRANSFORMAT-O PE ANNA LESKO ÎN FEMEIE DE CASĂ: ”AZI SPĂL, CALC ȘI DAU CU PENSULA”

Tocmai de aceea, i-a mai „lovit” pe bărbați cu o ipostază desprinsă din filmele pentru adulți. Îmbrăcată într-o rochie de vară, vaporoasă și extrem de transparentă, Anna Lesko a făcut deliciul privitorilor.

Deși a avut un coș plin cu cireșe, cu siguranță atenția fanilor săi din mediul online s-a îndreptat către…celelalte cireșe, care mai aveau puțin și ieșeau din decolteul adânc și sexy! „Nu am stat mult pe gânduri, am și făcut un compot, cu tot cu sâmburi.????” a scris Anna Lesko, în dreptul postării, știind cum să le atragă atenția fanilor săi.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Nu am stat mult pe ganduri, am si facut un compot, cu tot cu samburi.????

O postare distribuită de Anna Lesko Official (@anna_lesko) pe

Anna Lesko, afectată de pandemia de coronavirus

La fel ca în cazul altor vedete de la noi, și Anna Lesko a fost extrem de afectată de epidemia de COVID-19. Artista a fost nevoită să-și anuleze toate proiectele și evenimentele pe care le avea programate și să-și concentreze atenția pe alte lucruri.

CITEȘTE ȘI – TOP 20 BUNĂCIUNI DIN SHOWBIZ CARE AU RĂMAS “TOTAL DESCOPERITE” ÎN LOCURI PUBLICE. ANNA LESKO, GINA PISTOL SAU ANDA ADAM SUNT DOAR CÂTEVA DINTRE NUMELE SONORE

Pe rețelele de socializare, cântăreața le-a arătat fanilor cu ce își ocupă timpul în această perioadă grea: Anna Lesko a fost nedezlipită de fiul său, a gătit, a dansat și s-a distrat, dar a și muncit din greu pentru renovarea locuinței.

Citește și...