Cu posete si blanuri de zeci de mii de euro, fosta amanta a lui Remus Truica s-a „combinat” la Senat

Publicat: 12/11/2013 | 11:58

Cristina Badanoiu, tanara care a avut relatii cu mai multi barbati potenti financiari si care a fost in trecut director de marketing la echipa Rapid, si-a gasit un loc caldut in Senatul Romaniei, acolo unde este consiliera unui ales al poporului.

Cristina este cunoscuta ca o “recidivista”, asa cum a numit-o revista Ciao!, adica o tanara frumoasa si sexy care se cupleaza cu diversi barbati, potent financiari care ii ofera o viata frumoasa si lipsita de griji, rasfatand-o cu posete si blanuri de zeci de mii de euro.
Daca in 2009 tanara era director de marketing al clubului Rapid, post in care nu a stat prea mult, mai nou s-a reprofilat, iar acum lucreaza la Senat.

Cristina i-a dat insa cu flit lui Piturca Jr, care a incercat recent sa se apropie de ea
Cristina i-a dat insa cu flit lui Piturca Jr, care a incercat recent sa se apropie de ea

Este consiliera unui senator caruia ii cara mapa, ii programeaza intalnirile care au legatura cu munca si alte asemenea lucruri care tin de activitatea unui ales al poporului. Se pare ca pana acum Cristina face treaba buna si asta pentru ca este foarte apreciata la noul loc de munca.

Barbati celebri si bogati

Amiran Dzanashvili pe vremea cand se iubea cu Cristian Badanoiu
Amiran Dzanashvili pe vremea cand se iubea cu Cristian Badanoiu

Printre milionarii pe care i-a bifat Cristina Badanoiu s-a numarat si Amiran Dzanashvili. Acesta dezvaluia in 2011 in exclusivitate pentru CANCAN.ro ca a plecat din tara din cauza unei femei. Era vorba chiar de fosta sa amanta, Cristina Badanoiu, de care incerca sa scape de aproape un an.
„Sunt la Tel Aviv, cu sotia, si incerc sa imi revin dupa o relatie de care nu credeam ca mai scap. Am stat trei ani cu amanta mea, Cristina, si de un an am tot incercat sa pun punct.  M-am intors acasa, in Israel. Am fugit de amanta”, spunea Amiran.

S-a iubit cu „Mahmurel”

Bruneta a avut o relatie si cu Sami Mahmud, zis Mahmurel
Bruneta a avut o relatie si cu Sami Mahmud, zis Mahmurel

Un alt iubit al actualei sexy-consiliere de la Senat a fost si Sami Mahmud, zis „Mahmurel”,  un baiat de Dorobanti care provine dintr-o familie bogata care deţine o fabrică de mobila si un lanţ de magazine. Potrivit revistei Ciao!, Sami ar fi cucerit-o pe Cristina inainte, sau poate chiar in timp ce era amanta oficiala a lui Amiran.

Impreuna cu Remus Truica
Impreuna cu Remus Truica

Cristina a avut o relatie apropiata si cu Remus Truica, la bratul caruia bruneta s-a simtit foarte bine. Cei doi s-au afisat de mai multe ori in public, ba la Snagov, ba la vreun restaurant de fite din Bucuresti, bruneta fiind foarte incantata de compania in care se afla.

Taher i-a dat un salariu regesc

Fathi Taher
Fathi Taher

Sexy-consiliera de la Senat a fost numita in 2009 de milionarul Fathi Taher in functia de director de marketing al echipei de fotbal Rapid Bucuresti. Personaj cu dare de mana, acesta i-a stabilit brunetei un salariu regesc de 3.500 de euro pe luna. Timpul a trecut, iar Cristina s-a remarcat prin cateva boacane, inclusiv atunci cand a lovit o limuzina luata in leasing pe numele clubului.

Badanoiu

„Isprava” domnisoarei a ajuns si la urechile lui George Copos, care nu a stat pe ganduri si s-a descotorosit de serviciile angajatei sale.
Insa, ce l-a frapat de-a dreptul pe actionarul giulestean a fost salariul pe care Cristina il incasa anual: 42.000 de euro! O remuneratie imensa, daca tinem cont ca la acea vreme unii dintre fotnbalisti castigau o leafa de numai 1.000 de euro pe luna.

Citește și...