Elena Duminica

Relatie cel putin ciudata intre Sonny Flame si iubita lui, Elena Duminica, despre care Cancan.ro a dezvaluit ca innebuneste barbatii pe internet contra-cost.

In timp ce Elena obisnuieste sa se dezbrace in fata unei camere video pentru barbatii care vor sa-i admire trupul si care platesc in schimbul acestor fantezii, Sonny Flame este tinut din scurt de iubita lui.

Iubita artistului face videochat

“Eu stiu ce face Elena. Ea nu se culca cu barbati, face asta pentru bani. Nu trebuie sa se justifice in fata nimanui, fiecare e liber sa faca ce vrea”, le-a spus Sonny Flame reporterilor Cancan.ro care i-au cerut parerea fata de “ocupatia” brunetei.

Elena a recunoscut in fata iubitului ca se dezbraca pentru bani
Daca Elena “este libera sa faca ce vrea”, Sonny Flame are interdictie totala din partea iubitei sa-si “etaleze” trupul lucrat la sala.

Apropiatii celor doi ne-au marturisit ca Elena este geloasa din cale afara si il pune pe cantaret de multe ori in situatii penibile. Bruneta nu s-a sfiit sa faca o criza de gelozie nici atunci cand artistul a fost invitat sa-si promoveze una dintre piese la o emisiune TV.

Elena isi tine iubitul din scurt
Elena isi tine iubitul din scurt

Aflata in culisele unui show TV de noapte, Elena a avut o discutie mai mult decat aprinsa cu Sonny, care stabilise cu producatoarea emisiunii ca in timpul melodiei sa ramana la bustul gol.

Elena Duminica

“Cand a auzit ca el urmeaza sa se dezbrace de tricou, Elena a inceput sa gesticuleze nervos si i-a spus raspicat “Sa nu-ti arati muschii, pentru ca tu ai venit aici sa canti, nu sa infierbanti femeile!” Sonny a zambit si a incercat sa mascheze acest incident ridicol, insa Elena s-a dus si la producatoarea emisiunii si a amenintat-o ca nu-si va mai lasa iubitul sa cante daca nu renunta la ideea de a-l dezbraca. Pana la urma, Sonny Flame a intrat in platou, dar nu si-a mai dat jos vesta pe care o purta, ci doar s-a deschis la nasturi!”, a povestit sursa noastra.

 

Citeste despre:sonny flame, elena duminica, videochat


Share On Facebook