Culturistul Iana a recidivat! Siteurile porno pentru homosexuali s-au umplut din nou cu filme in care romanul presteaza sub dus!

Publicat: 18/11/2012 | 16:53

In urma cu un an, CANCAN.RO dezvaluia in exclusivitate cum sportivi romani, participanti la concursuri internationale de bodybuiding, apar pe internet in inregistrari in care ei isi produc placeri, totul pentru a-i incita pe homosexualii din toata lumea.

gay

Iata ca unii dintre cei prezentati atunci si-au continuat prostul obicei de a se filma in timp ce se mangaie atat unul pe altul cat si de unii singuri.

iana

Este cazul lui Ionut Iana si Lucian Pantea, cunoscuti pe site-urile gay-lor cu pseudonimele Yummi Cosmin, respectiv Yakov Mukileck.

gay

Cei doi musculosi sunt foarte tandrii intre ei in fata camerelor de filmat si-si creaza placeri reciproc ca niste actori innascuti.

gay

Filmuletele lor sunt la mare cautare pe internet, mai ales in Statele Unite, acolo unde sunt deja celeri. Cei doi ofera un spectacol  complet pentru fanii lor, singurul lucru ce lipseste fiind contactul sexual, spre disperarea amatorilor de astfel de scene. Iana Ionut este un cunoscut culturist roman si bodybuilder, acesta participand chiar si la concursurile de arm wrestling alaturi de Radu Valahu.

gay

Cancan.ro scria in luna iulie 2011 despre cazul culturistilor Viorel Marasoiu, Ionut Iana, Daniel Chivu, Dragos Popescu, Octavian Mihaita si Lucian Pantea care se dueleaza pentru podiumurile concursurilor de bodybuilding din Romania, dar atunci cand trec granita, rivalitatea dintre ei se transforma in simple mangaieri.

Acestia isi intra in rol cu numele de scena: Karl Kasper, Yummi Cosmin, Emil Garin, Dragos Milovich, John Mcdunkin si Yakov Mukileck, in aceeasi ordine. Ca si Viorel Marasoiu, contracandidatii lui pentru suprematia in culturismul romanesc deveneau foarte tandri in fata camerelor de filmat.

Citește și...