Cum a murit soția lui Joseph Hadad. Juratul Pro TV a rămas văduv cu trei copii

Publicat: 20/10/2019 | 15:59
Cum a murit soția lui Joseph Hadad. Juratul Pro TV a rămas văduv cu trei copii

Chef Joseph Hadad este unul dintre jurații de la “MasterChef” 2019. El trăiește prin arta culinară și este mai mereu cu zâmbetul pe buze deși, în trecut, el a trăit o dramă fără margini. Soția lui a murit pe vremea când copiii lor erau mici, astfel, celebrul chef a fost nevoit să învețe să le fie și tată, și mamă. 

Cum a murit soția lui Joseph Hadad, unul dintre jurații de la “MasterChef”

În vârstă de 59 de ani, Joseph Hadad a rămas văduv în urmă cu 12 ani. Soția celebrului chef a fost răpusă de temutul cancer la sân, iar moartea femeii iubite i-a schimbat complet viața. Gila avea 42 de ani când a murit, iar în urma sa, au rămas trei copii orfani de mamă și un soț îndurerat. Îndrăgitul jurat de la Pro TV se consideră vinovat pentru că, fiind ocupat cu munca, nu a mers cu soția lui la medic şi regretă enorm acest aspect. El a cheltuit sume importante în lupta soției sale cu maladia mortală; a vândut apartamentul, însă, din nefericire, toate eforturile au fost în zadar.

“Aveam 48 de ani când am rămas văduv. Soţia mea avea 42. Am rămas văduv cu 3 copii, cu Dor, băiatul cel mare de 16 ani, Daniela de 10 ani şi Lipaz de 3 ani şi jumătate. Eu nu ştiam să mă descurc cu copiii, eram doar cu munca şi cu adusul banilor, Gila avea grijă de casă, de mâncare, de familie.

Eu am fost numai cu munca şi eu sunt vinovat! Sunt vinovat! Trebuia să fi mers cu ea la doctor… A început tratamentul şi trei ani de zile a suferit. Am vândut apartamentul, am vândut maşina, am dat peste 230.000 de dolari la vremea respectivă să aduc nişte medicamente pentru ea şi nu am reuşit s-o salvez. Am rămas gol…”, i-a dezvăluit chef Joseph Hadad prezentatoarei Iuliana Marciuc la “Destine ca-n filme”.

După trei ani de tratamente chinuitoare, corpul soției lui Joseph Hadad a cedat… s-a întâmplat în 2007.

“Soţia mea a murit de cancer la sân. Atunci am simţit cum se prăbuşeşte totul… Nu doresc nimănui să treacă prin ce am trecut eu. Am avut şi în copilărie momente grele, dar acesta a fost cel mai greu moment din viaţa mea. A fost foarte dificil să cresc copiii, care au suferit enorm pentru moartea mamei lor”, a povestit îndrăgitul chef într-un interviu oferit de curând pentru click.ro.

În prezent, Joseph Hadad este mândru de cei trei copii ai lui: Dor, băiatul său cel mare, are 27 de ani, şi a studiat Afaceri şi calculatoare. Daniela este în Berlin, are 22 ani, vorbeşte cinci limbi străine şi studiază Design comercial, iar fata cea mică, Lipaz, are 15 ani şi urmează cursurile unei şcoli private din Bucureşti.

Joseph Hadad a ales calea gastronomiei, ghidat de tatăl său

Chef Joseph Hadad s-a născut în Israel, la Haifa, şi a făcut şcoala de bucătari la îndemnul tatălui său, bucătar al premierului israelian, fără a intui că, peste ani, va deveni el însuşi un mentor în domeniu. Are o carieră frumoasă în domeniu, începută în 1996 în România.

“Pe când eram adolescent, iar tata a simţit că am o anumită chemare spre această meserie, mi-a dat un sfat simplu, dar extrem de eficient şi convingător: Yossy (cum mi se spune în familie), nu ştii niciodată ce va fi în lume, război, secetă, săracie, dar dacă te faci bucătar, sigur nu vei muri de foame. Mi-a intrat în cap şi m-a convins pe loc, astfel că la 16 ani m-am şi înscris la şcoala de bucătari, cu visul de a deveni cel mai bun. Astăzi simt şi sunt convins că m-am născut pentru asta, gastronomia e misiunea vieţii mele. În cei peste 40 de ani de activitate, mi-am hrănit continuu pasiunea pentru gastronomie şi mintea, creând zi de zi. Imaginaţia mea e în continuă mişcare când vine vorba de reţete şi da, la multe dintre ele există un mic secret, care nu are întotdeauna legătură cu ingredientele”, a spus celebrul bucătar, conform sursei citată mai sus