Cum a răspuns Pepe mesajului de pace primit de la Oana Zăvoranu! Fosta soție nu va fi deloc încântată

Publicat: 20/01/2020 | 16:41

Abia astăzi s-a aflat adevărul despre cum a răspuns, de fapt, Pepe când a primit mesajul de pace de la Oana Zăvoranu. Fosta soție a artistului nu va fi deloc încântată de dezvăluirile făcute publice.

Citește și: De ce a fost “condamnată” de fapt Oana Zăvoranu într-un proces ținut la secret

Cum a reacționat Pepe când a primit mesaj de Crăciun de la Oana Zăvoranu

Oana Zăvoranu și-a surprins fostul soț cu un mesaj de pace cu ocazia Crăciunului lui 2019, iar azi, unul dintre prietenii lui pepe a făcut declarații despre reacția acestuia când a primit SMS-ul. Potrivit sursei, celebrul artist a considerat de multă vreme îngropată securea războiului cu excentrica actriță și îi dorește tot ce e mai bun și mai frumos pe lume. Totuși, a mai spus amicul cântărețului, acesta nu a răspuns SMS-ului primit de la fosta soție, pentru că este de părere că și-au spus atât de multe lucruri urâte, încât nu pot avea o relație amiabilă.

Citește și: Oana Zăvoranu, un nou mesaj după ce a recunoscut că i-a scris lui Pepe: Contează mai mult decât vă imaginați”

“Nu este dispus la dialog. Nu mai are nimic cu Oana, securea războiului este demult îngropată. Din contră, îi dorește numai bine. Pur și simplu nu vrea să intre în vreo polemică, nu vrea sub nicio formă să reia legătura. Au trecut mulți ani, fiecare are propria familie, iar ce a fost a fost. S-au spus prea multe, iar între ei nu va exista niciodată niciun fel de amiciție, consideră că așa este cel mai sănătos pentru toată lumea”, a declarat un apropiat din anturajul lui Pepe, relatează playtech.ro.

Pepe și Oana Zăvoranu au divorțat cu mare scandal în 2011.

Citește și: Câți ani are, de fapt, Oana Zăvoranu! Actrița din Sacrificiul NU își arată vârsta

Pepe e căsătorit cu Raluca de peste 7 ani

Pepe, pe numele din buletin Ionuț Nicolae Pascu, s-a căsătorit civil cu Raluca Pastramă pe 18 aprilie 2012. Ei au devenit părinți pentru prima dată pe 15 august 2012; fiica lor cea mare se numește Maria. Iar pe 21 iulie 2014, cei doi soți s-au cununat religios. Mezina fmailiei, Rosa Alexandra, a venit pe lume în ziua de Florii, pe 5 aprilie 2015. Până să fie cu Raluca, artistul a fost căsătorit, din 2006 până în 2011, cu Oana Zăvoranu, de care a divorțat cu scandal.

Citește și...